Last news in Fakti

30 Май, 2024 14:49 1 319 9

Антоанет Пепе за хейта: "Хората" изразяват собствената си истина, не твоята

  • антоанет пепе-
  • иво карамански - джуниър-
  • хейт-
  • социални мрежи

Любимата на Иво Карамански не се страхува от негативната обратна

"Не ти ли влияе хорското мнение?" - това е въпрос, с който влогърката Антоанет Пепе често се сблъсква. Коментарите и въпросите със сигурност са се увеличили, след като тя и мъжът до нея анонсираха годежа си и нейната четвърта бременност.

Иво Карамански предложи брак на Ети през май. "Да“ на твоето предложение. "Да“ на колко умело успя да ме изненадаш рано сутринта. "Да“ на всичко, което ни предстои! Обичам те, Иво!“ – това написа малко по-късно инфлуенсърката.

Хиляди поздравиха двойката за годежа, а една потребителка на Инстаграм написа под видеото "Наистина Антоанет Пепе е game changer. Тя тотално превъртя играта в тоя живот. Дай Боже всекиму да успее поне веднъж да открие Любовта след любовта. Тя цели 3 пъти го направи за има няма 4-5 години. Евала.“

Двамата очакват момиченце, което трябва да се роди в края на юли или началото на август.

На въпросите как ѝ влияе хорското мнение, Пепе отговаря кратко и точно.

Отговорът си сподели към фотосесия с балони, на която ясно се вижда наедрялото ѝ коремче.

"Ще кажа само това: ‘Хората’ изразяват собствената си истина, не твоята. Те не са в обувките ми, те не ме познават. Въпросът е обаче да знаеш кой си и защо си избрал пътя, по който си поел. Оттам насетне… колкото хора, толкова различни възгледи и мнения."

Постът ѝ предизвика оживена дискусия.

"Тълпата става и народният юмрук се надига само когато има причина, нещо не е както трябва. Иначе не ще се събуди."

"Хората изразяват своята истина, не твоята"!? Имаш 4 деца от 3-ма мъже. Не виждам в тази констатация как може да има 2 истини..."

"Страхотни сте, дано сте заедно този път и завинаги!"

Това бяха само част от коментарите под написаното.

Антоанет Пепе е майка, блогър, влогър, бизнес дама и автор на книга. В подкаста "Малки разговори" ни сподели, че успява да съчетае всичките си роли в едно, благодарение на помощта от близките си. Дебютната ѝ книга е "Розовият балон“.

Една от историите в книгата е за състоянието анорексия, от което тя страда през ученическите си години. Говори и за това, че посещава психолог, а сама тя счита, че ако е посещавала от по-ранен етап, обстоятелствата са щели да бъдат различни.

Антоанет Пепе не се страхува от негативната обратна връзка и хейта. За нея е важно, че под постовете и публикациите ѝ се поражда дискусия, пише Ladyzobe.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Много

    8 1 Отговор
    любов и щастие на всички ! Какво по - хубаво от едно истински желано бебе ?
  • 2 ха ха Хо

    14 1 Отговор
    ПепеЛджийска е Кали чалгарката на инфлуенЦърките.Нищо повече от това.
  • 3 Просветен

    4 2 Отговор
    Гласят Сано, за БгЗеленски
  • 4 Тая има

    11 1 Отговор
    4 деца от 5 мъже 🤭

    Коментиран от #6

  • 5 Ко речи?

    17 2 Отговор
    На тази влогърка май много й го влагат...
  • 6 фръц....

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "Тая има":

    лесно прихваща и не търпи латексови покривала.
  • 7 Фибата

    11 1 Отговор
    Тя преди време роди едно от децата си в ефир, така да се каже! Е, би трябвало поне да знае какво "работи" т.е. какво е инфлуенсър! Вече е развила тежка зависимост към телефона си, та не знам кога ще й остава време да си гледа децата!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Направо

    1 0 Отговор
    До личи,че тая нещо е сбъркана.Ьа нула време да създадеш толкова деца и да предизвикаш толкова раздели трябва яко да дрънчат сачми в безотговорната ти тиква.Циганка ли е тая?Още има да прави гафове.Иво къде си потънал с тоя боклук?