Last news in Fakti

30 Май, 2024 17:15 1 998 8

Ненчо Балабанов изпрати големия си син абитуриент (СНИМКИ)

  • ненчо балабанов-
  • син-
  • абитуриент

Актьорът е горд със сина си

Популярният актьор и водещ на "Сделка или не" Ненчо Балабанов е на седмото небе от щастие. Причината за това е, че преди няколко дни средното си образование е завършил синът му Богомил, който е от първия му брак.

Щастливият баща сподели, че се гордее със сина си, чийто абитуриентски бал беше преди няколко дни.

"Гордея се с теб, Боги! Честито завършване! Нека пътят ти напред бъде осветен, усмихнат, успешен и щастлив. Обичам те", написа Ненчо и сподели снимка на абитуриента. И ясно се вижда, че е имало парти в заведение с роднини и приятели. А Боги е заложил на класиката - черен костюм.

 

В края на 2023 година Ненчо стана баща за втори път, този път на момиченце. Тя е плод на любовта му с Катрин Русева, но Ненчо не прави разлика между децата си. За 18-ия рожден ден на сина си Ненчо го отрупа със скъпи подаръци.

Наследникът на Ненчо е художник. И продава част от картините си в интернет, пише show.blitz.bg. Не става ясно дали ще продължи висшето си образование в тази сфера и дали въобще ще се задържи в България, или ще търси по-добра перспектива някъде в чужбина.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПОВРЪЩАМ

    11 6 Отговор
    МНОГО СА ПРОТИВНИ И ДВАМАТА,СЕ ЕДНО СА РАЖДАНИ В ИЗРАЕЛ И СЯКАШ ТАМ Е РОДНОТО ИМ МЯСТО
  • 2 Теодор Христов

    10 3 Отговор
    Ненчо измикярину , изпрати отрочето си , абитУриенТ-а
  • 3 А бе тия в натфиз

    3 2 Отговор
    Всичките са баламурници и измекяри, а за мен да кажа , не познавате хората 🤭🤭🤭🤭
  • 4 Хахо

    12 1 Отговор
    Много важно. Това е лично събитие и то на човек, който нито е толкова талантлив, нито е направил нещо кой знае какво, освен глупави скечове..
  • 5 И като го е изпратил абитуирент....

    9 1 Отговор
    Какво от това, да не е го изпратил на Еверест по джапанки?
  • 6 Директор на банка

    5 3 Отговор
    Ги залепя по един шамар ши умрат 🤭
  • 7 всички актьори е българия

    7 0 Отговор
    И актриси сте гола вода , като цяло хората на изкуството сте гола вода! Нивга няма да се впишете в моя живот!
  • 8 Соваж бейби

    3 0 Отговор
    Този поне живее в София и има кинти,предполагам и в чужбина излиза видял е хора как можа да облече детето си като иконом на стар барон липсва му бяла кърпа и поднос с чаша вода и хапчета !Направо онемях остави че е демоде костюм ами и комплект черно . Тази традиция със рокли и костюми като за ромска сватба още ли продължава?