Last news in Fakti

31 Май, 2024 15:29 1 940 2

Бен Афлек и Дженифър Лопес се появиха за пръв път заедно на дипломирането на дъщеря му (СНИМКИ)

  • дженифър лопес-
  • бен афлек-
  • двойка-
  • раздяла-
  • дипломиране-
  • холивуд-
  • дъщеря

Двойката не се беше появявала заедно от средата на месеца, като разпали слуховете за раздяла

Бен Афлек и Дженифър Лопес се появиха за пръв път заедно на дипломирането на дъщеря му (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Бен Афлек и Дженифър Лопес оставиха проблемите си в брака настрана, за да подкрепят семейството си във важен момент.

51-годишният Афлек и 54-годишната Лопес бяха забелязани заедно в Лос Анджелис в четвъртък, 30 май, когато се отправиха към тържествата по случай завършването на гимназията на дъщеря му Вайълет. 18-годишната Вайълет е дъщеря на Афлек от брака му с актрисата Дженифър Гарнър, както и 15-годишната Серафина и 12-годишния Самюел.

Бен Афлек беше облечен с костюм и носеше кошница с розова опаковъчна хартия, докато Лопес, носеща слънчеви очила и забила поглед в земята, вървеше до него. Майка му Крис Ан Болд вървеше зад двойката на улицата.

Появата на Бен и Дженифър заедно в четвъртък бележи първия път, в който те са виждани заедно от 19 май насам, когато двойката беше заснета заедно пред театър "Аеро" в Санта Моника, Калифорния.

Двамата дори заживяха отделно в Лос Анджелис, докато преминават през напрежение в брака си, съобщиха източници на сп. Пийпъл. Тя е заета с подготовката на концертното си турне и с промотирането на филма си "Атлас" на Netflix, докато Афлек снима филма "Счетоводителят 2".

Междувременно 52-годишната Дженифър Гарнър сподели в Инстаграм снимки, на които плаче, докато присъства на церемонията по изпращането на Вайълет от випуск 2024 г. преди дипломирането ѝ.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Освалдо Риос

    4 1 Отговор
    На Джей Ло близнаците - момчето е трансформирано момиче, а момичето - трансформирано момче по стар семеен обичай.
  • 2 Гацо

    0 5 Отговор
    Тая че я дъним докато не и изпадат пломбите...