Last news in Fakti

15 Февруари, 2014 09:46 14 455 4

Игривата Маделин си пада по забавленията

  • маделин кол-
  • модел-
  • забавления-
  • несериозност

Хубавицата не приема нещата на сериозно и предпочита да се забавлява

Игривата Маделин Кол обича мъже с чувство да хумор, детинските забавления и шоколад. Красавицата е модел от близо 11 години, тъй като започнала да се снима за различни каталози още в тинейджърските си години.

Макар да е истински професионалист, хубавицата не приема на сериозно работата си, но е щастлива, че благодарение на нея може да пътува до интересни и екзотични места и да се среща със страхотни и уникални хора.

Сексапилната брюнетка се гордее най-много с краката и дупето си и гледа да ги показва по-често.

Извън работната обстановка Маделин обича да се разхожда, да пътува, да излиза с приятели, и да пазарува. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PROFESIONALISTA

    2 3 Отговор
    Снимките са ужасно подбрани и не показват пълните и телесни достойнства, но те определено си личат отвсякъде. Като изключим недораслите и ц-ци, всичко друго си е на място. Има приятно излъчване и сексапил, има привлекателно лице ясно показващо необузданост, копнеж за нови все по-големи преживявания и напорист характер. На фона на този пясък и с този неин вледеняващ змийски поглед, може човек да направи някакви аналогии с едно пълзящо животно без крака, но дори тогава не може да се откажем от нападение...Може би на-добрата мацорана, публикувана тук в последните няколко месеца.Няма как да откаже човек да го похити, дори си струва да пребие двама трима че да я спечели. Сега доволни ли сте?
  • 2 nemo 84

    0 3 Отговор
    oouu da izkam da se zabavlqvam s neq cqla nosht
  • 3 мечока

    0 2 Отговор
    Тя Венелина пуска по някоя и за лезбийките ! Все пак са модерни времена - за всекиго по нещо
  • 4 Vasik Atanasova

    0 1 Отговор
    готина мацка