Last news in Fakti

5 Юни, 2024 14:56 1 599 8

Предстои Новолуние в Близнаци - какво ни очаква?

  • новолуние-
  • астрология-
  • ново начало

Време е да поставим намеренията си за новото начало, да прегърнем новите перспективи

Предстои Новолуние в Близнаци - какво ни очаква? - 1
Снимка: Shutterstock

На 6 юни ни очаква новолуние в знака на Близнаци. Новолунията винаги са космическа повратна точка, когато се разделяме с един цикъл и посрещаме нов. Новолунието в Близнаци ни кани да „посеем конкретен вид семена“ – мисъл или идея, но е важно да знаем как искаме да се развият плановете ни.

Близнаците могат да се чувстват неспокойни с планове, които са твърде конкретни, и да имат проблеми с изпълнението им. Това прави новолунието идеално време да започнете нещо ново, което ще ви даде възможност да изследвате, изучавате, докато се оформя.

Новолунията са период, в който бихме могли да запълним празнотата, независимо дали чрез ново преживяване, чрез човек. Лунното събитие на 6 юни има съвпад на пет планети в Близнаци, съчетано с новолунието в знака, и това рисува ярка астрологична картина. Новолунието всъщност беше предшествано от навлизането на Юпитер в Близнаци на 26 май и така той ще се присъедини към другите планети.

Това е планетарен модел, който ще донесе много възможности по пътя ни, ето защо ни очаква нещо уникално. Близнаците се управляват от Меркурий, който е планетата на комуникацията, интелекта и гъвкавостта. Когато множество планети се събират в този въздушен зодиакален знак, това усилва качествата на Близнаци, подчертавайки комуникацията, ученето и адаптивността. Това новолуние ще ни даде желанието да обновим живота си.

С Новолунието в Близнаци има потенциална енергия за нови начала, особено в области, свързани с комуникация, учене. Това означава, че можем да започнем нов курс на обучение, стартиране на творчески проект или започване на разговори, които водят до нови перспективи. Съвпадът на пет планети допълнително засилва тази енергия.

Ставаме по-разговорливи, но и нетърпеливи да учим нови неща, пише аz-jenata.bg. Много е важно да не разпръскваме енергията си, да не се претоварваме с информация. Тази астрологична конфигурация предполага динамичен и интелектуално стимулиращ период. Това време е чудесно подходящо да се видим с приятели, да пътуваме, да се движим повече, да постигаме социална хармония. Енергията за хубавите неща ще ни стига.

Време е да поставим намеренията си за новото начало, да прегърнем новите перспективи.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Маг

    3 6 Отговор
    Какво ви очаква ли?! Очаква ви да видите краха на една империя! Виждам кръв и огън по улиците на САЩ, тичат уплашени хора, през късната есен и ранната зима! Ноември ще се запомни не само в Америка , ще се запомни и от световната история!

    Коментиран от #2, #5

  • 2 зададох въпрос

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Маг":

    Току-що получих друга информация.
    Съдбата ще е благосклонна.

    Коментиран от #4

  • 3 Ще се мре

    1 4 Отговор
    яко ще се мре
  • 4 Механик

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "зададох въпрос":

    Но само ако си сложат поредния бустер и пият белина, нали?

    Коментиран от #6

  • 5 Хоре Маг

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Маг":

    Само три месеца напред ли виждаш? А след три години, или 30? А детайли,?
  • 6 ....

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Механик":

    Написах го дословно, разбирай го както искаш.
  • 7 Хе хе

    3 0 Отговор
    Много сте сладки! 😜 След гнусните политици, дето се пъчат по телевизии и сайтове и будят само отвращение, една усмивка!😄 Пророкувайте, дерзайте! А, и нещо готино предскажете!

    Коментиран от #8

  • 8 Пробвах

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Хе хе":

    Обаче на теб се падна нещо, което хич не е готино - кавга.
    Не знам с кого, но ти ще кажеш познаха ли моите информатори.😜