Last news in Fakti

6 Юни, 2024 12:46 1 412 6

Майка предложи на 26-годишната си дъщеря без матка да износи бебето ѝ

  • майка-
  • дъщеря-
  • сурогатно майчинство

Бети Мукерджи отказала, иска трансплантация на важния орган

Жена предложила да износи детето на 26-годишната си дъщеря, която се родила без матка, пише Daily Mail.

Британката Бети Мукерджи от Великобритания научила за липсата на матка, когато била 16-годишна. Все още не била получила цикъл, което плашело майка ѝ. Тя завела дъщеря си на гинеколог и ултразвукът показал, че ѝ липсват части от органи. Бети беше диагностицирана със синдром на Mayer-Rokitansky-Kuster-Hauser (MRKH).

Диагнозата принуждава Мукерджи да се откаже от мечтата си. Винаги е искала деца и е виждала призванието си като учител. „Разбрах, че би било твърде болезнено за мен да бъда около деца, ако нямам свои собствени“, обясни момичето.

Една от проявите на синдрома на MRKH е неоформена вагина. Това прави проникващия секс болезнен и в някои случаи невъзможен. Момичето няма такъв проблем, но все още изпитва трудности в романтичните отношения. Тя винаги казва на партньора си за синдрома, което често води до раздяла.

Мукерджи знае, че може да прибегне до сурогатно майчинство. Тя признава, че веднъж майка ѝ предложила да износи детето ѝ вместо нея.

„Ще имаш утробата ми на твое разположение. Вече нямам нужда от нея“, казала роднината на Мукерджи. Момичето обаче признава, че е твърде ревнива за това. Поради тази причина тя планира трансплантация на матка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Българин

    12 1 Отговор
    Звучи странно но ако се замисли човек , защо пък не.

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 глоги

    1 4 Отговор
    "Ще имаш утробата ми на твое разположение. Вече нямам нужда от нея.“- казала майката. Ще ти я имплантират и ще имаш деца.
  • 6 Роза

    0 1 Отговор
    Защо пък не си осинови дете?Това е по-достойно и благородно,отколкото да се занимава само със скъпи операции без гарантиран успех!