7 Юни, 2024 16:15 2 099 21

5 ясни признака, че с партньора ви не сте съвместими

  • връзка-
  • взаимоотношения-
  • партьори-
  • съвместимост

Трябва да осъзнаете, че не можете да промените човека до себе си

5 ясни признака, че с партньора ви не сте съвместими - 1
Снимка: Shutterstock

Съвместимостта на мъжа и жената зависи не само от датата на раждане и зодиакалните знаци. Според тези два параметъра хората могат да си подхождат, но когато общуват, се оказва, че между тях има цяла пропаст.

Избраният трябва да отговаря и на други характеристики. По какви параметри можете да определите съвместимостта между мъж и жена?

1. Имате различни интереси и възгледи за живота

В първите етапи на връзката възгледите за живота и гледната точка по този или онзи въпрос нямат значение за новосъздадената двойка. И двамата партньори са влюбени един в друг и всичко останало няма значение за тях. В бъдеще обаче, поради различни политически възгледи, отношение към семейството, децата и парите, ще започнат да възникват спорове. Всеки партньор трябва да осъзнае, че няма да може да промени човека до себе си. Ако любимият човек, например, не иска да има деца или да се жени, тогава няма да го убедите в противното. В резултат на това ще прекарате няколко месеца или дори години от живота си в празна връзка, но това няма да доведе до никъде.

2. Не сте доволни от нивото на интелигентност на партньора си

Съвместимостта на една жена и мъж в една връзка също се влияе от такива фактори като нивото на интелектуално развитие. Ако единият партньор е много по-умен от другия, тогава на първите етапи това не е досадно, защото изглежда като нещо хубаво. С течение на времето един от партньорите ще започне да се чуди защо се среща с някой, който не отговаря на неговото ниво на интелигентност. В резултат на това глупавите действия или думи на любовника ще започнат да го дразнят.

3. Не сте доволни от характера на партньора си

Съвместимостта между мъжа и жената също зависи от това колко са подходящи един за друг по характер. Ако партньорът постоянно избухва или, обратно, се държи като мишка в много ситуации, това е червен флаг. Когато чувствата се охладят малко, кавгите ще започнат да се случват доста често и това няма да се хареса на никого.

4. Лоши навици

Несъвместимостта на мъжа и жената може да бъде показана от желанието на един от партньорите за самоунищожение. Ако човек пие твърде много алкохолни напитки, залага или прибягва до забранени вещества, тогава е по-добре да го напуснете незабавно. Такива връзки няма да донесат щастие.

5. Имате различни виждания за финансите

Добра съвместимост ще се намери между онези мъже и жени, които мислят еднакво, когато става въпрос за пари. Например, партньор, който е свикнал да не си отказва нищо, да харчи пари за ваканции, скъпи дрехи и бижута, няма да бъде скъперник. Човек с мислене за недостиг непрекъснато ще съди харчещия за техните покупки и ще го принуди да спестява. Никой в ​​такава двойка няма да бъде щастлив и това един ден ще доведе до раздяла.

Съвместимостта между мъж и жена също се влияе от сексуалния темперамент на партньора, пише "Флагман".


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сила

    4 4 Отговор
    Това 2 ро, не важи за БГ приматите... Всички селски пръчки са си мнооооого доволнЕ от шкембака с анцуг до тях..... И обратното..... Ентелектуалци ли, бегай се пери....
  • 2 Пич

    6 3 Отговор
    Признака е само един! Събрали сте се по сметка , а не по любов!!!

    Коментиран от #7

  • 3 Роза

    8 2 Отговор
    Много връзки се разпаднаха поради характерова несъвместимост и най-вече поради пиене!Пиенето води често до агресивност и излагация.Никой не уважава пияниците!Ако сте попаднали на такъв,бягайте навреме,защото живота е кратък!

    Коментиран от #12

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Готин

    10 3 Отговор
    Има ли пари има и любов! Няма по точно и вярно правило от това. Не говоря за лукс и да си милионер, а за достатъчно пари , както се казва "Да си живуркаш".Всичко друго е алабализми.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Една

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Пич":

    За съжаление казвам, че сте прав! Направиха сегашното поколение без интелектуално, и то дори не може да разбере защо страда.

    Коментиран от #8, #13

  • 8 между другото

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Една":

    Безинтелектуално трябва да се пише слято!

    Коментиран от #9

  • 9 Една

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "между другото":

    Вярно! Може да съм допуснала грешка в писането, но не съм допуснала грешка в мисленето!

    Коментиран от #10

  • 10 разбира се

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "Една":

    Писането е функция на мисленето.🤭

    Коментиран от #11

  • 11 между другото

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "разбира се":

    Много ми се иска да направя забележка на един човек за стилистичните му грешки, но ще се въздържа. 😇
  • 12 Сила

    5 3 Отговор

    До коментар #3 от "Роза":

    "ТАКЪВ"?...... има и " ТАКАВА ", много по често вече има жени алкохолички и наркоманки..... Айде да не се обиждаме по пол....
  • 13 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 11 Отговор

    До коментар #7 от "Една":

    Мнoгo прoблeми идвaт oт мoнoгaмиятa..., нo тaкa cмe възпитaни, чe дoри дa мoжeш дa ocигуриш дoбър живoт нa някoлкo жeни, трябвa дa ce зaдoвoлиш c EДНA, тъй кaтo мнoгoжeнcтвoтo в Бългaрия e нeзaкoннo. Cтaритe мoми пък нaпрaвo къcaт cърцeтo...
    Проблемът е в МОНОГАМИЯТА. Жена ти знае, че тя официално е единствената и си вдига "акциите"....

    Коментиран от #14

  • 14 лоша

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    На мен старите мъже ми късат сърцето...

    Коментиран от #15

  • 15 А така !

    2 1 Отговор

    До коментар #14 от "лоша":

    Не знам дали е стар, но не е много умен, защото досажда периодично като пейства единствената си мисъл за няколко години мислене! Сигурно го е страх да не го заболи главата ако пак се размисли.

    Коментиран от #19, #20

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Име

    0 0 Отговор
    Не търсим признаци!

    Коментиран от #18

  • 18 Тогава

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "Име":

    Търсиш призраци...
  • 19 Аз знам

    3 1 Отговор

    До коментар #15 от "А така !":

    Стар е и вече слабоумен, затова пейства една и съща мисъл многократно. Освен това смята, че мантруването може да му помогне да внуши нещо на някого, но е сбъркал адреса.;)

    Коментиран от #21

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Хахаха

    5 1 Отговор

    До коментар #19 от "Аз знам":

    Може да сте права и на 100% , може да сте права и на 50% ! За слабоумието е вярно , но за него не е необходима възраст!