Last news in Fakti

8 Юни, 2024 13:07 2 922 9

70-годишен учител, блудствал с 13-годишна, се ожени за нея, но отива в затвора

  • блудство-
  • учител-
  • малолетна-
  • присъда

Момичето разказало на полицията за годините сексуално насилие, когато се преместило от Нова Зеландия в Австралия

70-годишен учител, блудствал с 13-годишна, се ожени за нея, но отива в затвора - 1
Снимка: Shutterstock

Възрастен учител, прелъстил ученичка и след това оженил се за нея, беше осъден на две години и осем месеца затвор в Нова Зеландия, съобщава The New Zealand Herald.

Разследването установило, че 70-годишният мъж, докато е работил като гимназиален учител от 2008 до 2010 г., е тормозил сексуално ученичка, която тогава е бил на възраст от 12 до 16 години. Той „докосвал бедрата и задните ѝ части“, когато тя била на 13 години. По-късно момичето се преместило в друго училище, но мъжът продължил да се среща с нея. По време на срещи той я „събличал напълно“, но отказва да има директен сексуален контакт с нея, докато не навършила възрастта за съгласие, поради страх от наказателно преследване.

Когато момичето навършило 16 години, учителят започнала да прави секс с нея. Когато станала на 22, мъжът се оженил за нея, но бракът им скоро се разпаднал. Момичето отишло в Австралия, където през 2021 г. разказало за годините на насилие от страна на учителя на полицията в щата Нов Южен Уелс. Австралийските служители на реда предали информацията на колегите си от Нова Зеландия. През 2022 г. учителят е разпитан за първи път. Той бил сигурен, че не е извършил нищо незаконно, тъй като е имал сексуален контакт с момичето, чак когато тя навършила 16 години.

В четвъртък, 30 май, съдът осъди мъжът на две години и осем месеца затвор по четири обвинения за сексуални действия с лице на възраст от 12 до 16 години. Освен това възрастният нарушител е добавен в списъка на лицата, извършили престъпления срещу половата неприкосновеност.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малка мръсница

    38 3 Отговор
    Хубаво и беше когато получаваше оргазми и мълчеше като риба ! Но когато стана голяма УУУрва ....реве !!!!

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Галигео Галигей

    21 1 Отговор
    Яло му се е младо агнешко на човека.😎💋👧💋😎
  • 3 ИСТОРИЯТА НА О

    16 0 Отговор

    До коментар #1 от "Малка мръсница":

    И ОТЛИЧНИ ОЦЕНКИ...
    БУКВАЛНО И ПРЕНОСНО....
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 анон

    5 7 Отговор

    До коментар #4 от "Гаглей":

    важното е на твойта да се случи
  • 6 Акселерация

    30 2 Отговор
    "гимназиален учител от 2008 до 2010 г., е тормозил сексуално ученичка, която тогава е бил на възраст от 12 до 16 години."

    Докато даскала тормозил ученичката 2 години, тя успяла да остарее с 4.

    Коментиран от #7, #8

  • 7 Тея простакеши...

    21 2 Отговор

    До коментар #6 от "Акселерация":

    не моат да сметат!!! 🤣🤣
  • 8 Опааа

    19 1 Отговор

    До коментар #6 от "Акселерация":

    Ганев мисирката пак пише недомислици!
  • 9 Роза

    15 1 Отговор
    Искала е да отмъсти на бившия си съпруг за това,че брака им се е разпаднал.Защо не се е оплакала тогава,когато е била ученичка?!Вярно,учителят няма право да опипва малолетно момиче,ама и нея си я бива!Може би съда е присъдил и материално обезщетение!