Last news in Fakti

9 Юни, 2024 16:19 2 727 7

Първата победителка в "Гласът на България" се омъжи

  • гласът на българия-
  • победителка-
  • стелияна христова-
  • сватба

Стелияна и съпругът й са заедно от 8 години и са горди родители на две момчета,

Първата победителка в "Гласът на България“ се омъжи.

Чаровната брюнетка Стелияна Христова, която впечатли жури, публика и зрители в първия сезон на музикалния формат през есента на 2011-а, каза "Да“ на своя любим Богдан и двамата вече са официално семейство Цвяткови.

Стелияна и Богдан са заедно от 8 години и са горди родители на две момчета, носещи техните имена - Богдан и Стелиян. Приятели и познати знаят - четиримата са чудесно семейство и без подпис в гражданското, но винаги са искали да направят и сватба. Цели осем години влюбените не се решават и изчакват официално да се бракуват, докато една вечер нещата се случват напълно спонтанно и вземат решението, че моментът е дошъл.

"Казаха ми следното: Или се ожени за мен, или аз ще се омъжа за теб!", смее се Богдан след празничното тържество.

Церемонията се състои в Арбанаси на датата, когато преди осем години започва любовното им пътешествие. Стелияна с гордост приема фамилията на съпруга си, защото за нея е израз и на уважение.

И двете половинки на семейство Цвяткови са достатъчно известни. За любителите на музиката звездата е Стелияна, но феновете на футбола не забравят атрактивния вратар на "Локомотив“ (Горна Оряховица) Богдан Цвятков, който в момента тренира бъдещи футболни таланти в града.

Стелияна стана първият Глас на България едва на 17 години. Това се случи през 2011-а, а оттогава досега изпълнителката не е спирала да се занимава с музика. През годините обучава младши талантливи певци в своя школа в Горна Оряховица. Наред с това Стелияна реализира лятно турне през 2023-а съвместно с оркестъра на музикално-драматичния театър "Константин Кисимов“ и специалното участие на Орлин Горанов, пише "Хотарена". В програмата са включени фрагменти от обичани оперети и мюзикъли, както и българска поп музика.

Макар и още непълнолетна при победата в музикалния конкурс, младата певица има още тогава зад гърба си стотици концерти, награди и отличия в национални и международни конкурси.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Пффф

    18 6 Отговор
    Коя пък е тази незнайна Стерияна?!

    Коментиран от #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 За такива

    1 14 Отговор

    До коментар #2 от "Пффф":

    като теб цигани не е никоя Стелияна
  • 6 Трап

    7 1 Отговор
    Коя е тая и защо трябва да ни интересува?
  • 7 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    5 0 Отговор
    Да си припомним една победителка от шоу в което участваш но не ставаш известен или певец.