Last news in Fakti

10 Юни, 2024 08:33 2 289 7

Днес правенето на секс има целебно действие

  • лунен календар-
  • астропрогноза-
  • секс

Но трябва да бъде лесен и удобен за двамата партньори, съветват астролозите

Днес правенето на секс има целебно действие - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Лъв до 08:40 ч. на 12 юни

Луната в този знак способства приповдигнатото и добро настроение. Хората сега са по-решителни и самоуверени. Висок енергиен потенциал. Не пропускайте да използвате деня под влиянието на Лъва, за да завършите някаква работа или лични дела. Характерен е хъсът за каузата и духът на творчество не само в работата, но и в свободното време. Дните на Лъва са хубави за празнуване и веселие, за флиртуване. Този ден е доминиран и от желанието да се насладите максимално и на суетата или усещането да сте център на внимание – в тази връзка бъдете много внимателни и не прекалявайте с изтъкването в обществото.

Особено избягвайте прекомерния стрес и тежката физическа работа. Времето е подходящо за здравословни разходки сред природата. Със сигурност трябва да се избягва кафето и алкохола, но и прекалено натоварващите храни, особено мазните и солените. Тъй като Лъвът е много дехидратираща зодия, нека не забравяме да приемаме достатъчно количество течности - особено чиста вода.

Обърнете внимание на сърцето, гърба, диафрагмата, кръвообращението и артериите. Повишените натоварвания за тези части на тялото сега не са подходящи, но тяхното лечение и укрепване е много по-ефективно от преди. Леките упражнения ще помогнат на гърба. Масажирането на цялото тяло, сухо и с кръгови движения, ще стимулира кръвообращението, както и редуването на топла и студена вода по време на душ.

От витамините и минералите предпочитайте тези, които имат положителен ефект върху сърцето и кръвообращението - особено магнезий, витамин Е, витамини от група В, особено В6. Може да се увеличи и приема на витамин С, селен и Q10. За регулиране на холестерола и почистване на кръвоносните съдове използвайте ленено масло. Сварете чай от глог за укрепване на сърцето, чай от жълт кантарион за стрес.

Лунен календар: 5 лунен ден от 09:14 ч. на 10 юни до 10:22 ч. на 11 юни

Този лунен ден се смята за добър и щастлив. Негов символ е Еднорогът, който означава чистота и целомъдрие. Всичко, което е свързано с духовното развитие, със самоусъвършенстването, днес се приветства. Това могат да бъдат духовни практики или медитации, самоанализ на собствените действия, работа над осъзнатостта. Денят е идеален за развиване на по-висши качества като любов и прошка. Благоприятно е за работата над чистотата на мислите и желанията. Това може да бъде подпомогнато като четете молитви и напявате мантри.

Физическото натоварване е полезно. Особен ефект има и практикуването на йога, при което има релаксация не само на тялото, но и на ума. Изпълнението на асаните способства придобиването на вътрешна хармония и мир, което ви позволява да постигнете умиротворяване. Не е подходящо за сериозни дела, нови дела, за творчески начинания.

Ако здравето ви пострада днес, това е знак, че трябва да промените нещо в себе си. За уязвима зона се счита стомаха. Употребявайте само лека и прясна храна, свежи продукти, лесни за храносмилане. Препоръчват се млечни продукти и да се избягва месото. Пийте повече билкови чайове. Не започвайте диета, избягвайте да гладувате. Всяка храна, която приемате сега и постъпва в организма, се отразява не само на тялото, но и на аурата.

Сексът в този лунен ден се смята за целебен, трябва да бъде отпускащ и успокояващ. Избраните позиции трябва да бъдат лесни и удобни за двамата партньори. Сложните пози е добре да се избягват.

Подстригването може да подобри материалното състояние и цялостното благополучие. Благодарение на това може да се освободите от депресивно състояние.

Според поверието за лунния ден е добре днес да поплачете, при това не само на сън, но и в действителност. Сълзите са знак за това, че душата се пречиства, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    5 1 Отговор
    Аз съм изцелил повече жени по този начин, отколкото доктор Ливайн е изцелил с наколенки. А той твърди, че е изцелил "хиииляди жени" !
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Бхк

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Град Козлодуй":

    Ех ,Вальо Вальо
  • 5 "Кредит Маркет ООД"

    2 1 Отговор
    с управител Димитър Смиленов е най-некоректната фирма.
  • 6 12345

    2 1 Отговор
    Шизифрениците ще станат нормални.
  • 7 Милена

    0 2 Отговор
    Моя е здрав на кокъл. И не иска да ме цери.