Last news in Fakti

13 Юни, 2024 12:18 847 7

Шон "Диди" Комбс е агент на ФБР?

  • шон диди комбс-
  • нови обвинения-
  • агент на фбр

Липсата на официални обвинения срещу него буди много съмнения

Шон "Диди" Комбс е агент на ФБР? - 1
Снимка: ЕРА/БГЕНС

Рапърът Шон Комбс, известен още като Пи Диди, отново е въвлечен в правни спорове. Носителят на Грами, звукозаписен продуцент и изпълнителен директор е обвинен от Шуг Найт, съоснователят на Death Row Records, че е информатор на ФБР.

Това обвинение беше отправено по време на епизод от подкаста на Найт, „Collect Calls“, записан от затвора. Найт, който понастоящем излежава 28-годишна присъда за умишлено убийство, твърди, че Диди е бил информатор от дълго време, предполагайки, че това е причината за неотдавнашните федерални нападения в имотите на изпълнителя, пише "Телеграф".

В подкаста Найт твърди, че всички в кръга на Диди са били наясно с неговия предполагаем статут на информатор. „Естествено, Пъфи е бил информатор на ФБР отдавна. Ето защо е различно, когато става дума за него. Всички в неговия екип знаеха за това. Хората, с които излизаше, знаеха за това. Всички знаеха за това“, обясни той.

Пи Диди се сблъска с поредица от правни предизвикателства, като федерални агенти извършиха обиски в домовете му във Флорида и Калифорния като част от текущите разследвания. Тези набези, според източници, близки до Диди, се разглеждат като част от по-големи усилия за проверка на дейността на милионера. Въпреки този натиск Диди не е арестуван или обвинен в каквото и да е престъпление досега. Шуг Найт обаче вярва, че правните проблеми на Диди далеч не са приключили, като зловещо го предупреждава, че животът му е в опасност поради тайните, които пази. „Той е обречен на затвор, също като мен“, добави Найт.

Напрежението между Найт и Диди е отдавнашно и се корени в прословутите рап войни на Източното срещу Западното крайбрежие през 90-те години и неразрешеното убийство на приятеля на Найт, Големия Джейк в Атланта през 1995 г.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    1 0 Отговор
    В Пайнера всички са ченгета и бръмчалки.
  • 2 честен ционист

    0 1 Отговор
    ДС агентът Ицо Хазарта го пратиха на мисия в Брюксел.
  • 3 цербер

    0 0 Отговор
    Шон "Диди" Комбс е агент ли е на ФБР?
  • 4 честен ционист

    2 0 Отговор
    КГБ агентът Шамара обикаля с тира из Щатско и картографира чувствителна инфраструктура.
  • 5 Нико

    1 0 Отговор
    Този мамун поне извади няколко хита. Нашите мутри бизнесмени певци артисти водещи всички са били ушета и сътрудници към ДС. За това държавата е на този хал.
  • 6 да попитам

    1 0 Отговор
    Какъв е този „син донат”?
  • 7 К0P за Новия световен ред

    1 0 Отговор
    там сичкото певачи/чки са слуги на синегогата