Last news in Fakti

14 Юни, 2024 10:15 1 670 6

Сиена Милър: Никога не съм си мислила, че ще си хвана толкова младо гадже

  • сиена милър-
  • връзка-
  • младо гадже-
  • възрастова разлика

42-годишната актриса сподели, че е имала проблеми с възрастта на 15-години по-младия си приятел Оли Грийн

Сиена Милър: Никога не съм си мислила, че ще си хвана толкова младо гадже - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

42-годишната актриса Сиена Милър сподели, че е имала проблеми с възрастта на приятеля си Оли Грийн, който е с 15 години по-млад от нея.

В скорошно интервю тя разкри, че в началото на връзката им не е имала големи очаквания, а по-скоро е смятала, че ще бъде нещо еднократно. "Не съм си мислила никога, че ще си хвана толкова младо гадже. Доста се ядосвах, че не е на моите години. Но се влюбих, това е", каза Милър пред сп. Harper's Bazaar.

По нейни думи обаче нещата проработили, противно на очакванията ѝ, а Оли се държал по-възпитано, отколкото мъжете от нейното поколение. "Всеки мъж ухажва по различен начин жената. Това е специфичното при Оли. Той е много мъдър за годините си и е много добре устроен", обясни Сиена, цитирана от dir.bg.

По нейни думи връзката ѝ с младия актьор ѝ помогнала много в личен план. "Чувствам се много по-уравновесена и спокойна. Мисля, че съм придобила и някаква мъдрост от всички неща, през които съм преминала. Колкото по-интересен и сложен е животът ти, толкова по-добър ще бъдеш в крайна сметка".

Актрисата не пропусна да разкаже и за дъщеричката, която делят с Грийн. Пред изданието не скри, че е на "седмото небе" откакто малкото момиченце се е появило на бял свят и че преживяването е било едновременно "лечебно" и "катарзисно".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не веган

    6 1 Отговор
    Всички обичат “Агнешко”
  • 2 Споко

    1 3 Отговор
    Нема да е задълго. Скоро ще търсиш некой дядка, ама тия с парите търсят на годините на внучките им, така че и там може да не те огрее.

    Коментиран от #3, #4

  • 3 грешиш

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Споко":

    След тази връзка назад няма да се върне.
  • 4 Грешиш2

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Споко":

    А за какво и е на тая точно да търси дядка с пари? Тя пари си има.
  • 5 Любовен

    0 1 Отговор
    Любовта е до време. След 1-2-5 години младокът ще продължава да иска всеки ден, Сиена ще дава два пъти годишно. Не е предпоставка за стабилна връзка.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.