14 Юни, 2024 11:15 1 278 4

Без грим: Памела Андерсън показа как се грижи за кожата си (ВИДЕО)

  • памела андерсън-
  • без грим-
  • грижа за кожата

56-годишната звезда демонстрира естествен външен вид и зарадва феновете си

Без грим: Памела Андерсън показа как се грижи за кожата си (ВИДЕО) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Американската актриса и фотомодел от канадски произход Памела Андерсън показа естествен външен вид и зарадва феновете си. Съответната публикация и коментари се появиха на нейната страница в Instagram.

56-годишната звезда от "Спасители на плажа" записа видео, в което се появи със сива тениска и показа в близък план лицето си без капка грим. В самото видео тя показва процеса на нанасяне на козметика от марката Sonsie Skin, чийто създател е тя, пише vesti.bg, позовавайки се на Рамблер.

View this post on Instagram

A post shared by Pamela Anderson (@pamelaanderson)

Феновете оцениха естествената красота на Андерсън в коментарите под поста. „Красива жена, която остарява грациозно, като хубаво вино“, „Толкова красива и толкова смела“, „Накарахте ме да изхвърля целия си грим“, „Благодаря ви, че показахте колко красива е естествената красота“, „Вашата кожа е безупречна“, пишат те.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    9 1 Отговор
    54 годишна, но вече изглежда на 70 !
  • 2 Василка космоса

    1 1 Отговор
    Ой дядка дядка уио ти се метка налево на десно
  • 3 Много е зле за 56 годишна

    11 0 Отговор
    Славянките по нашата територия така изглеждат между 70 и 80 годишни, че някога и по-добре. Не благодаря.
  • 4 де го чукаш де се пука

    4 0 Отговор
    Едва ли някой, който изпитва затруднения с грижата за прехраната си, искрено би се вълнувал от това как Памела Андерсън се грижи за кожата си. В нашето общество има много и далеч по актуални теми по които дори дума не се обелва, но непрекъснато ни заливат с безинтересна за повечето читатели помия. Уж медиите са наричани "четвъртата власт" и функцията им е да изпълняват ролята на "трето око на обществото", а всъщност цялата им дейност се свежда до отвличане на вниманието на обществото от важните теми докато някои си разиграват кончето на воля. Също както останалите три власти. После, огромното учудване, защо резултатите от изборите са такива, че само за три години вече след шест предсрочни парламентарни избори няма шанс да се състави нормално правителство.