Last news in Fakti

14 Юни, 2024 15:45 1 986 4

Признаците, че носите родова карма

  • карма-
  • родова карма-
  • роднини-
  • семейство

Как да се отървете от нея

Признаците, че носите родова карма - 1
Снимка: Shutterstock

Може би понякога имате странното усещане, че събитията в живота ви не са само плод на случайност. Дали не изплащате чужди дългове от минали животи? Вижте кои са признаците, че може би носите родова карма.

Един от признаците, че вие сте този, който носи вашата семейна карма, може да включва чувството, че сте по-духовно свързани от останалата част от вашето семейство. Имате впечатлението, че има истинска връзка между вас и духовната енергия. Силата на Вселената ви говори и вие го осъзнавате.

Страхувате се от последиците от негативната карма

Изглежда, че полагате значителни усилия да премахнете негативната карма от ежедневието си. Осигурявате много енергия и прекарвате много време в опити да избегнете това, което е негативно за вас. Често срещаните страхове, свързани с негативната семейна карма, включват преживяване на същите негативни модели и поведение като членовете на вашето семейство; невъзможност да се освободите от цикъла на негативност и изправяне пред последствията от минали негативни действия.

Преодоляването на страха ви от негативна семейна карма включва разбиране и справяне с основните причини за тези страхове. Като идентифицирате тези модели, можете да започнете да се освобождавате от цикъла на негативността и да направите положителни промени в живота си, пише az-jenata.bg. Важно е да подходите към лечебния процес със състрадание и търпение, тъй като може да отнеме време за пълно освобождаване и излекуване от негативната семейна карма. Не забравяйте, че имате силата да се освободите от негативните модели и да създадете положително бъдеще за себе си и семейството си.

Забелязвате повтарящи се събития в живота на членовете на вашето семейство

Изправени пред наблюдението на някои грешки, които се повтарят в семейството, вие се чувствате задължени да ги коригирате. Честите повтарящи се тенденции в семействата включват пристрастяване, злоупотреба, гняв, лоша комуникация, финансови проблеми и проблеми във взаимоотношенията. Тези тенденции могат да се проявят по различни начини във всяко поколение, но основните модели остават същите.

Важно е да идентифицирате и адресирате основните проблеми, които причиняват повтарянето на моделите. Това може да включва излекуване на минали травми, работа върху уменията за комуникация и взаимоотношения и промяна на негативните вярвания и поведение.

Вие реагирате на нещата, които се появяват в живота, с интензивни, трудни емоции

Това може да се усеща като напълно съкрушено, обезумяло или разбито сърце. Разбира се, усещането на тези неща от време на време е просто част от живота. Но ако погледнете живота си през честен обектив и можете да забележите цикличен модел на връщане към тези интензивни емоционални състояния във времето, това може да е сигнал, че имате кармичен дълг. Погасяването на кармичния дълг чрез емоционални сътресения също се разглежда като възможност да повишите нивото на състрадание и съпричастност. Прибягването до последното може да ви помогне да излезете от цикъла.

Какво можете да направите, за да се отървете от семейната карма

Култивирайте благодарност

Научете се да бъдете благодарни за това, което животът може да предложи. Осъзнайте, че всяко преживяване, било то лошо или добро, е полезно. Когато се събудите, започнете деня с усмивка на лицето си и бъдете благодарни за живота си на земята.

Действайте с любов

Без значение кои са хората около вас или връзката, която имате с тях, изразявайте искрена любов към тях.

Проучете себе си

Проучете действията си и какво ги мотивира. Уверете се, че произтичат от положителни намерения и любов.

Имайте добро отношение към негативните мисли

Отделете се от това, което е вредно за психичното ви здраве и позволете на положителната енергия малко по малко да се настани в ума ви.

Научете се да прощавате

Много хора не се чувстват способни да прощават на другите. И въпреки че може да е трудно за постигане, прощаването е важна дейност, която помага да обърнете негативната енергия и да се освободите от семейната карма.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дърт Вейдър

    9 0 Отговор
    Това го има още в курсовете за начинаещи йоги и джедаи. Как да се предпазим от тъмната страна на силата?
  • 2 Каква ли карма

    13 1 Отговор
    носи българския народ, че Господ го наказа с Бойко Б.

    Коментиран от #4

  • 3 българче

    10 3 Отговор
    не вярва на карми. Обича да тормози, да лъже, да руши, да изневерява, да мързелува, да обвиня други за собствените си грешки защото не греши. И разбира се мрази да се доверява, да помага непоискано, да чисти след себе си, да бъде полезен за околните в някои случаи дори за себе си. Тай-Чи с добри мисли се правят добрите дела, които ще доведат изпитание за по-добри дела.
  • 4 хе хе

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Каква ли карма":

    Обратното е -той носи кармата си, ама сте лаици и не разбирате.