Last news in Fakti

17 Юни, 2024 11:45 1 110 4

Най-добри приятелки за цял живот: Дженифър Анистън честити рождения ден на Кортни Кокс (СНИМКА)

  • кортни кокс-
  • рожден ден-
  • дженифър анистън-
  • поздрав-
  • приятели

Екранната Моника Гелър навърши 60 години на 15 юни

Най-добри приятелки за цял живот: Дженифър Анистън честити рождения ден на Кортни Кокс (СНИМКА) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Дженифър Анистън пожела на Кортни Кокс щастлив 60-и рожден ден, като сподели, че за нея е "голяма чест да я наричам една от най-добрите си приятелки за цял живот".

Кокс и Анистън станаха известни с персонажите си Моника Гелър и Рейчъл Грийн в хитовия ситком "Приятели".

В публикация в Инстаграм Анистън сподели снимки на нея и Кокс, включително клип от сцена в сериала, която ги направи известни, и снимка от FaceTime разговор, на която си пращат въздушни целувки, пише dariknews.bg.

55-годишната Анистън написа: "Празнувам това мощно, магическо, мистично, интересно, заинтересовано, свирепо талантливо момиче днес!!! Моята сладка КК @courteneycoxofficial... тя е забавна като никоя друга, зашеметяваща отвътре и отвън."

"Независима по най-прекрасния начин, грижи се за всички, дори и да не те познава. Страхува се от кучета, въпреки че не съм я виждала да няма поне две от тях. Яростно лоялна докрай."

"Тя ще декорира една стая, както никой друг не може. Ще забележи петно на прозореца от километър (буквално) разстояние. Не я интересува какво мислят другите!! Не мога да си представя света без нея. За мен е голяма чест да я нарека една от най-добрите си приятелки за цял живот... Честит и щастлив рожден ден. Обичам те!"

Анистън е кръстница на дъщерята на Кокс - Коко Аркет, чийто баща е актьорът от "Писък" и "Никога не съм целуван" Дейвид Аркет.

Миналата година Кокс, която от 2013 г. е с Джони Макдейд от Snow Patrol, беше удостоена със звезда на Холивудската алея на славата в Лос Анджелис, а Анистън и Лиса Кудроу, която играе Фийби Бъфе в "Приятели", също присъстваха на церемонията.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да са

    14 3 Отговор
    Живи и здрави, бяха страхотни мадами !
  • 2 чичак

    6 3 Отговор
    И двете....и двете!
  • 3 💀💀💀💀💀

    1 0 Отговор
    Я тая вече е баба ехаааа то и другата натам върви . А сериала е един от най скучните и досадни създадени някога .
  • 4 🍺🍺🍺🍺🍺

    1 0 Отговор
    Тази се повреди с тези пластични подобрения . И не знаех ,че е толкова дърта вече . Тази си остана с този ситком и филма комедия писък.