Last news in Fakti

18 Юни, 2024 22:00 3 596 8

В САЩ не могат да уволнят ректор, качвал семейно порно в xHamster и Pornhub

  • ректор-
  • порно-
  • сащ

63-годишният Джо Гоу оглавявал университета на Уисконсин в Ла Крос

Ректорът на университета на Уисконсин в Ла Крос, който беше отстранен за заснемане на порно със съпругата си, говори за тайното си хоби, за което е похарчил около 80 хиляди долара, пише Business Insider.

63-годишният Джо Гоу оглавявал голям американски университет с 10 хиляди студенти от 2007 г. насам. Съпругата му, 56-годишната Кармен Уилсън, е била професор в същия университет. Започват да се срещат през 2013 г. и откриват, че имат много общи черти: и двамата са вегани, и двамата имат провалени бракове, и двамата искат по-разнообразен сексуален живот. Гоу и Уилсън веднага се разбрали, че отхвърлят моногамията.

По съвет на стриптизьорка, която срещнали в Чикаго, Уилсън и Гоу започнали да канят порно актьори от двата пола, да правят секс с тях и да го снимат. И Уилсън, и Гоу установили, че не изпитват ревност, когато виждат другия в интимни ситуации с непознати. Напротив, Гоу се наслаждавал да гледа как Уилсън прави секс с мускулести млади порно актьори.

През октомври 2023 г. двойката публикува заснетата от тях кулинарна порно поредица, Sexy Healthy Cooking, в популярните безплатни порно сайтове xHamster и Pornhub. В нея Гоу и Уилсън общуват с работници от порно индустрията, готвят с тях вегански ястия и правят секс. Две седмици по-късно броят на гледанията надхвърлил милион и администрацията на университета разбрала за тайното им хоби.

Гоу е уволнен като ректор през декември. Сега администрацията се опитва да прекрати постоянния му преподавателски договор. Такъв договор се сключва за цял живот, така че учебното заведение не може да го прекрати по своя инициатива. За да намерят изход от тази ситуация, университетът нае екип от юристи.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Направо

    8 1 Отговор
    Съм ошашавен ! Краварите намерят ли мъж, на който да му става, и направо го правят порно герой ! Поредният пророчески филм може да се окаже един, чието име не се сещам, но там жените здраво се трепеха за последните мъже!

    Коментиран от #8

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Махнат

    5 0 Отговор
    Ли визите, отпрашвам за САЩ, и ще работя само като оправител на американските в Онли фенса!
  • 4 Владетел

    4 0 Отговор
    Бети "много хубавата" се оказа лгбт , на кратко най отблъскващата жена и най лошия късмет на истинския мъж
  • 5 Владетел

    3 1 Отговор
    Обещанието ми е че до края на живота ми ще ви направа да ви се смеят пияниците и бедните охлюви от нигерия и пакистан, накратко ще ви унищожа икономически
  • 6 русия

    0 3 Отговор
    Аз ще ядем пачки като сандвич , клетите врагове ще работят като падари на добитъка и ще мъзат овци во век и веков амин
  • 7 Мда

    5 0 Отговор
    Доларови ценности, нормално.
  • 8 Цъцъ

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Направо":

    Че и веган на който му става, направо уникат🤣