20 Юни, 2024 14:32 1 690 1

Ягодовото Пълнолуние носи успехи и напредък в кариерата

  • пълнолуние-
  • успех-
  • кариера-
  • козирог-
  • астрология-
  • луна-
  • хороскоп

След броени дни пълнолунието настъпва в Козирог. Ето какво означава това

Ягодовото Пълнолуние носи успехи и напредък в кариерата - 1
Снимка: Shutterstock

На 22 юни 2024 г. в 04:10:32 часа настъпва Пълнолуние в знака на зодия Козирог. То е известно още като Ягодово и символизира любовта, чистотата и просперитета, информира woman.bg.

Пленителното име „Ягодово пълнолуние“ е дадено преди векове, според легендата, от северноамериканските индианци, които забелязали, че първото пълнолуние през юни се пада по време на беритбата на ягоди.

Знакът на Козирога е известен със стремежа си към лидерство и търсене на признание. Затова първото лятно Пълнолуние ще е от особено значение за онези, които се стремят към професионално развитие и постигане на целите.

Периодът ще бъде подходящ за завършване на проекти, връщане на дългове, занимания с творчество и медитация, за изпълнение на дадени обещания и сдобряване с онези, с които сме се скарали.

Добре е по това време да избягвате изясняването на отношения, участието в конфликти, интриги и обсъждането на други хора. Не вземайте съдбоносни решения и отделете време за почивка, не се претоварвайте. Също така изчакайте със сключването на важни сделки и даването на пари назаем.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Винету

    0 0 Отговор
    Значи индианците са брали ягоди нощно време, при пълнолуние, че много жега юни месец. Затова и октомври месец, преди Хелоуин, пълнолунието се нарича тиквено.