Last news in Fakti

21 Юни, 2024 14:58 2 065 2

Кейт Мидълтън сподели нова семейна СНИМКА за рождения ден на принц Уилям

  • кейт мидълтън-
  • принц уилям-
  • рожден ден-
  • пожелание-
  • снимка

На веселия кадър Уилям скача заедно с трите си деца, а Кейт ги снима

Кейт Мидълтън сподели нова семейна СНИМКА за рождения ден на принц Уилям - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Принцесата на Уелс сподели трогателна и невиждана снимка на принц Уилям и трите им деца по случай 42-ия му рожден ден с изключително лично послание.

Снимката показва Уилям с принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, които скачат над пясъчни дюни, с послание: "Честит рожден ден, татко, всички те обичаме толкова много! Cx", което означава, че това е лично послание от Кейт. Снимката, споделена в социалните мрежи, е направена от Кейт миналия месец, докато семейството е било в Норфолк. На забавната снимка Уилям се усмихва на фотоапарата, докато държи ръцете на Шарлот и Луи, а Джордж държи ръката на Луи, докато те скачат във въздуха, като всички правят възхитени физиономии.

Междувременно бащата на Уилям, крал Чарлз, също се включи в социалните мрежи, за да пожелае на сина си честит рожден ден тази сутрин. В акаунта на кралското семейство той публикува снимка от миналото, на която бебето Уилям седи в скута на баща си, а Чарлз е засмян от малкия си син. Тя беше последвана от съобщението: "Честит рожден ден на принца на Уелс!"

Кейт Мидълтън сподели нова семейна СНИМКА за рождения ден на принц Уилям

Днешният рожден ден на Уилям идва, след като той се сблъска с трудни 12 месеца след диагностицирането на рак както на баща му краля, така и на съпругата му Кейт. Въпреки трудностите, кралският коментатор Ингрид Сюард заяви, че изминалата година е изградила Уилям и че майка му, покойната принцеса Даяна, би се гордяла с него.

Пред Mirror Ингрид заяви: "Това бяха едни от най-трудните няколко години в живота на принц Уилям. Той е чувствителен, харесва структурата и да има постоянство. Той не се отказва лесно. Отношенията му с брат Хари го разстройват повече, отколкото би искал да признае. Но му беше по-лесно да прекъсне връзките, отколкото да си позволи да се дразни непрекъснато.

Животът му с Кейт му дава сигурността, любовта и приятелството, от които се нуждае. Той не се спира на загубата на майка си, но знае, че чувството на болка никога няма да изчезне напълно." Ингрид казва, че събитията от последната година са сближили Уилям и Чарлз, тъй като и двамата скърбят за загубата на покойната кралица, а Уилям също така е научил много повече от баща си, тъй като се подготвя да бъде следващият крал.

Принц Уилям Артър Филип Луи Уелски е роден в болница "Сейнт Мери", Падингтън, в 21:03 ч. на 21 юни 1982 г. Той е първороден син на тогавашния принц и принцесата на Уелс. Едва на девет месеца той придружава родителите си на шестседмично официално посещение в Австралия и Нова Зеландия, което е разчупване на традицията, при която кралските бебета обикновено се оставят вкъщи на грижите на бавачки.

Майката му Даяна, която се разделя с тогавашния принц на Уелс през 1992 г., загива в автомобилна катастрофа в Париж през 1997 г. Уилям е само на 15 години, а брат му принц Хари - на 12, и момчетата вървяха зад ковчега на принцесата по време на погребалната процесия през Лондон. Принцът се запознава с Кейт Мидълтън в университета "Сейнт Андрюс" във Файф. Двойката се жени в Уестминстърското абатство през 2011 г., след като се среща повече от осем години. Те посрещнаха първото си дете Джордж през 2013 г., последвано от Шарлот през 2015 г., а след това и от Луи през 2018 г.

След смъртта на покойната кралица през 2022 г. кралят обяви в първото си историческо обръщение, че е направил Уилям и Кейт новите принц и принцеса на Уелс. Уилям има дългогодишен разрив с брат си херцога на Съсекс, като все още няма признаци за помирение.

Пререканията се породиха преди сватбата на Хари с Меган Маркъл, сега херцогиня на Съсекс, и се влошиха след обвиненията, които Хари публично отправи към брат си в своите автобиографични разкази: документалния филм на Netflix и мемоарната книга Spare. Когато техният общ приятел херцогът на Уестминстър се ожени в катедралата в Честър по-рано този месец, Уилям беше придворен, но Хари се договори по взаимно съгласие с младоженеца, че няма да присъства.

След последния си рожден ден Уилям стартира Homewards - петгодишната си кампания за изкореняване на бездомността в шест населени места във Великобритания. Другите му ключови задачи включват повишаване на осведомеността за психичното здраве и наградата Earthshot - неговият конкурс за опазване на околната среда на стойност 50 млн. паунда за намиране на решения в помощ на планетата.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мнение

    3 1 Отговор
    Невероятна снимка! Браво! Нека са здрави и щастливи. Страхотно семейство.
  • 2 💀💀💀💀💀

    2 0 Отговор
    Ауууууу много интересно но за поданиците на Британия. Нека те да се радват на германците , гърците и датчаните и още няколко народности . Такава кръв тече в тези.