Необходими продукти:
- 1/2 кайма (смес);
- 300 г сирене;
- 1 глава лук;
- 1/2 ч.л. смлян черен пипер;
- 1 с.л. нарязан пресен джоджен (или 1 ч.л. стрит сух джоджен);
- 2 с.л. краве масло;
- 3 к.ч (кафена чаша);
- доматен сок;
- 6 яйца.
Начин на приготвяне:
Смесваме каймата с натрошеното сирене, нарязания на ситно лук, черния пипер и джоджена.
Оформяме шест големи кюфтета. В пръстени гювечета поставяме по едно кюфте, парченце краве масло и наливаме по 1/2 к.ч. доматен сок. Печем около 20 минути в умерена фурна.
След това във всяко гювече чукваме по едно яйце и допичаме само няколко минути - докато яйцето се стегне, пише novini.bg.
Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 хмм
10:11 25.06.2024
2 това е бърза манджа
11:05 25.06.2024
3 Този коментар е премахнат от модератор.