Last news in Fakti

27 Юни, 2024 10:45 482 4

Британската принцеса Ан се "възстановява бавно"

  • принцеса ан-
  • инцидент с кон-
  • болница-
  • възстановяване-
  • британско кралско семейство

Това заяви съпругът й вицеадмирал Тим Лоурънс, който я посети в болницата

Британската принцеса Ан се "възстановява бавно"  - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Британската принцеса Ан се "възстановява бавно", заяви съпругът ѝ вицеадмирал Тим Лоурънс, който посети жена си след третата ѝ нощ в болницата, предаде ДПА.

73-годишната сестра на крал Чарлз Трети е в клиниката "Саутмийд" в Бристол от неделя вечерта, след като получи сътресение на мозъка и леки наранявания на главата след инцидент с кон, докато се разхождала в имението си "Гаткомб парк" в Глостършир.

Вчера съпругът ѝ прекара два часа и половина с нея в болницата. На тръгване в отговор на журналистически въпрос кога ще бъде изписана принцесата, той заяви: "Тя ще напусне болницата, когато е готова".

Поради сътресението на мозъка, получено от принцеса Ан, точните подробности за инцидента не са ясни. Медицинският екип на принцесата заяви, че нараняванията на главата ѝ съответстват на евентуален удар от кон, като той може да е бил причинен или с главата на коня или с крака на коня.

Ан е опитна състезателка по конен спорт, участвала в Олимпийските игри в Монреал през 1976 г.

Наричана дясната ръка на краля, тя е смятана за най-трудолюбивата кралска особа и е известна със своята отдаденост на задълженията и безкомпромисния си подход.

Съпругът ѝ благодари на лекарите, медицинските сестри и екипа на спешна помощ за оказаната помощ на жена му, като заяви, че двамата с Ан са "дълбоко благодарни за експертните грижи". "И двамата сме дълбоко трогнати от всички мили послания, които получихме от толкова много хора от близо и далеч. Това означава много за нас", добави той.

Инцидентът с принцеса Ан става в момент, в който крал Чарлз Трети и снаха му, принцеса Кейт, страдат от рак, припомня БТА.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 свидетел

    2 0 Отговор
    много мои близки и полезни хора си отиват, за тая търтеса ли да жаля ! ? БМХ.......
  • 2 мустангът

    1 0 Отговор
    Не съобразих. Беше се хванала за дърво и няколко пъти си е ударила главата от ствола.
  • 3 БгТопИдиот🇧🇬

    3 0 Отговор
    Местя го за еврорептили и всекакви паразити !!
  • 4 Бойко Борисов

    0 0 Отговор
    Еврейката на снимката ми припомни на едно време където идваха от боржуазията събота на "пикник" тука край Банкя и майка ми им викаше "шменти-капели". Точно такива капели носеха. Хубави години беха, като ритаме мач и се топката им виновна, па после като се приберем и тя като нареже една салата от домати, краставици, моркови абе каквото се сетите, намаже по една филия със мас и после бегом обратно да ритаме.