Last news in Fakti

27 Юни, 2024 14:15 1 038 5

Бионсе и Джей-Зи си почиват на луксозна яхта (СНИМКИ)

  • бионсе-
  • джей зи-
  • почивка-
  • яхта

Певицата сподели снимки в своя Instagram

Бионсе и Джей-Зи си почиват на луксозна яхта (СНИМКИ) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Певицата Бионсе и съпругът ѝ - рапърът Джей-Зи, прекарват времето си на страхотна яхта. Певицата сподели снимки от круиза в своя Instagram.

42-годишната Бионсе позира в бяла мини рокля и тъмни очила, а на главата си има кърпа. На един от кадрите е заснет и 54-годишният Джей-Зи.

Бионсе и Джей-Зи са заедно от повече от 20 години и имат три деца: Блу Айви, която се роди през 2012 г., и близнаците Руми и Сър, които са родени през 2017 г. През април те отпразнуваха своята 16-ата годишнина от сватбата си. Те успяха да запазят брака си въпреки скандалите: рапърът призна, че е изневерил на певицата, но те успяха да да преодолеят кризата.

Близките активно подкрепят Бионсе в нейните начинания: дъщеря им Блу Айви по време на турнето на майка си излезе на сцената с нея в ролята на беквокалистка, въпреки че се сблъска с критики заради това, припомня БГНЕС.

А Джей-Зи често призовава да се обръща повече внимание на съпругата му: например, на последните награди "Грами" той каза, не за първи път Бионсе е трябвало да спечели наградата за най-добър албум (статуетката отиде при Тейлър Суифт).


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Дара

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Ами":

    А ти колко обувки на руски олигарси трябва да изтъркаш за да се добереш до подобна ?

    Коментиран от #3

  • 3 Ами

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Дара":

    Аз съм скромен...
    Обувки на олигарси нито руски, нито на наши не съм ,,търкал"...
    Ама да не продължавам по нататък,че ще ме изтрият, защото истини щях да напиша...
    А ИСТИНИТЕ във ФаТки не се толерират!
    ТРИЯТ се и те...БЛОКИРАТ!
  • 4 Гунчо

    1 0 Отговор
    С какво отвращение ги гледа оня бял мъж отдясно на снимката...
  • 5 Асеновград

    0 0 Отговор
    Оня ден ходихме до село. И пекохме кюфтета и кебапчета. А и салата ядохме и бира пихме. Тъ искам цял свят да знае........