Last news in Fakti

28 Юни, 2024 14:15 989 0

Най-щастливи дни през юли 2024 г.

  • астрология-
  • щастливи дни-
  • юли-
  • лято

Ето кога животът ви ще се промени към по-добро

Най-щастливи дни през юли 2024 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Астролозите откриха кои дни от месец юли са най-успешните за нас и защо! Опитайте се да запомните тези дати или да ги запишете, за да знаете кога трябва да сте най-активни.

Юли е изключително важен месец. По това време, благодарение на звездите и планетите, много от нас ще имат по-силно самочувствие, мотивация и добро настроение. Важно е да знаете всичко за деня, за да можете правилно да планирате нещата и да успеете в различни области на живота, без да нарушавате закона.

2 юли – Меркурий преминава в Лъв

Дългоочакваният преход на Меркурий от знака Рак, в който се чувстваше изключително неудобно, в знака Лъв. В Лъв тази планета е по-креативна, въпреки че настроението ѝ не е точно идеално. Като цяло 02.7. не е възможно да го наречем ден на силата с главна буква, тъй като в този ден ще започне ретроградното движение на Нептун. Въпреки че не е особено опасно, може малко да развали настроението, особено в същия ден, когато започва ретроградната фаза.

3 Юли – опозиция на Меркурий и Плутон

Меркурий и Плутон силно влияят на настроението на хората, когато са на противоположните страни на Земята. В този ден ще преживеем много приятни моменти и значителни подобрения в областта на общуването, любовта и работата. Тези планети са идеално в синергия и опозиция, и значително ще засилят взаимно положителните си аспекти, пише actualno.com.

7 юли – огледална дата

07.07 е благоприятен ден, в който ще ни очаква много „случаен“ и непредсказуем късмет. Бъдете изключително внимателни към всичко, което ви заобикаля и към всички събития, които се случват. Това е отличен ден да решите бъдещето си и да се отървете от всичко, което ви влече надолу.

11 юли- Венера преминава в Лъв

Венера в Лъв не се чувства толкова добре, колкото в Рак, но този ден не трябва да е неблагоприятен. Влиянието на тази планета ще стане малко по-малко положително, но това не означава, че трябва да включите алармата и да чакате проблеми. Напротив, ще имаме повече енергия за работа и като цяло ще се опитаме да постигнем нещо в бизнес плана.. Хората, които ценят стабилността, трябва да внимават 11.7.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА