Last news in Fakti

29 Юни, 2024 11:39 1 103 5

Евгени Минчев и Йорданка Христова се сдобриха след 10 години мълчание

  • евгени минчев-
  • йорданка христова

"Този път е завинаги“, отсякоха и двамата в един глас

Естрадната прима Йорданка Христова и пиарът и продуцент лорд Евгени Минчев се сдобриха, писа "Телеграф“.

Най-неочаквано, след десет години мълчание и отминаване на партита, улица и изобщо, някогашните неразделни приятели се прегърнаха и целунаха. "Този път е завинаги“, отсякоха и двамата в един глас.

"Със суперзвездата на българската поп песен ЙОРДАНКА ХРИСТОВА имахме определен период на специални отношения. Под терасата на моя апартамент на ул. "Оборище" пихме коктейли, а тя ми подари новия си албум. Не се гаси туй, що не гасне. Обичаме се и няма връщане назад. Благодаря.", написа Евгени във Фейсбук.



Минчев и Данчето бяха топзвездите на "ВИП Брадър“, където очевидно не можаха да разпределят правилно звездните си пространства. Не става ясно кой е предприел това сдобряване, но в едно от най-тежкарските бистра на ул. "Оборище“, в съседство с Лили Иванова, двамата бяха видени в най-приятелска атмосфера. На масата освен многоцветни коктейли бе забелязан и новият компактдиск на Данчето "Обич разпиляна“ - подарък за Евгени.

Уважаваният пиар, благотворител и притежател на конкурса "Певец на годината“ е поканил Христова за Гран при догодина. Шушука се, че лорд Минчев е подготвил и песен за "моята вечна приятелка“, както той многозначително се изказва.

Припомняме, че Евгени отвори вратите на просторния си апартамент за близо 95 гости за 70-я рожден ден на Йорданка. Тогава сред гостите беше и нейният свекър Григор Стоичков. Поради отпътуването на Евгени за Берлин идната седмица двамата си уговориха среща след средата на юли.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    3 6 Отговор
    Браво Човешка Постъпка
  • 2 Русофилчо

    5 2 Отговор
    Евгени е повозил Данчето на стар трамвай от соца и се сдобрили.
  • 3 д-р Савчева

    2 5 Отговор
    Данчето на Фидел Кастро Рус....Беше дошла при мен в болницата за направа на някой друг шев.
  • 4 Крумов

    3 3 Отговор
    Симпатични са и двамата - все пак са от естрадата и шоуто.
  • 5 Гост

    9 1 Отговор
    Щом този е Лорд аз съм крал тогава може и император.