Last news in Fakti

29 Юни, 2024 16:13 1 354 6

Новите клипове на Галена и Анелия = копи-пейст с пълна сила (ВИДЕО)

  • анелия-
  • галена

Замесените певици пуснаха идеите си в един и същи ден

Копирането в попфолка продължава с пълна сила. След като вече се появиха няколко скандала заради дублиране на песен, музика или текст, този път такова дублиране стана между певиците Галена и Анелия.

Наблюдават се еднакви идеи откъм видеоклипове, като замесените певици пуснаха идеите си в един и същи ден. Не е ясно коя от коя е взела идеята, но видимо се забелязва, че и двете снимали на едно и също място, като и идеята на сюжета също е подобна, пише "Телеграф".

Песните са на Галена "Жалко", която е част от новия албум на певицата след като гръмна с девет песни в един ден, а Анелия изкара нейната "Съжалявам", за която се заговори, че е посветена на вече бившия ѝ годеник.

Двете са снимали с различен режисьор видеоклиповете си, като не става ясно коя първа е снимала, но вероятно това е Галена, тъй като тя подготвя албума с новите песни от доста дълго време.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бляк

    7 1 Отговор
    Бляк
  • 2 Анти чалга

    12 1 Отговор
    Новина важна са и за шепата фенове на просташката музика .
  • 3 Гост666

    4 0 Отговор
    Различни режисьори един сценарист може би.
  • 4 Рожена

    4 0 Отговор
    Голем праз, нито е поп нито е фолк...а кръчма музика, за паричкиииии, най-напред!
  • 5 Гачо

    2 0 Отговор
    Хитро! Някой надхитри балъците! На едно място снимани клиповете и в един и същи ден публикувани.Щом аз,който досега не бях гледал нито един клип нито на Галена нито на Анелия ги изгледах просто от чисто любопитство кое е това интересно място където са се снимали,представям си чалга феновете по колко пъти ще ги гледат.пък вие си разправяйте че двете певици са скарани и не могат да се гледат.Сигурно и в един и същи ден и с една камера са ги снимали за по евтинко.
  • 6 баста на чалгата

    1 0 Отговор
    Не слушам, не гледам и не ме интересува чалгарията.В България няма попфолк,има чалга=цигански ритми и глуповати текстчета.