Last news in Fakti

29 Юни, 2024 19:43 2 148 7

Поредна скандална биография разказва за изневерите на Дейвид Бекъм

  • дейвид бекъм-
  • виктория бекъм-
  • изневери-
  • биография-
  • том боуър

В книгата се дава трибуна и на Ребека Лус, спрягана за една от най-популярните любовници на футболиста

Поредна скандална биография разказва за изневерите на Дейвид Бекъм - 1
Снимка: БГНЕС

Сериозен трус в отношенията между Виктория и Дейвид Бекъм обещава поредната биграфична книга на Том Боуър. Бившият журналист и продуцент в BBC използва страниците на The House of Beckham, за да се върне назад във времето и да обърне внимание на изневерите на знаменития футболист.

Според автора именно преди осем години бракът между певицата и мъжа ѝ започва да се пропуква, като причината за това са многобройните изневери на футболиста. За капак в книгата се дава трибуна и на Ребека Лус, спрягана за една от най-популярните любовници на Дейвид. На всичкото отгоре тя не крие, че веднъж дори го е хванала на калъп с моделката Естер Канадас.

Не само имената на двете дами обаче се споменават в скандалната биография. Още няколко жени, между които и Чарлийз Терон, явно са имали късмета да топлят леглото на чужд мъж. Виктория Бекъм пък открай време е свикнала името ѝ да се замесва в скандали, но що се отнася до хойкането на съпруга си, до този момент успява да преглъща. Макар да признава, че бракът е сериозна работа, все пак е учудващо как жена като нея съумява да изтърпи кръшканията му.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    4 4 Отговор
    Изневярата Разрушава Връзката и Семейството

    Коментиран от #3

  • 2 Гост

    9 3 Отговор
    Тоя футболист ли е бил ясно значи безмозъчен. Мозъка му е краката около 10 грама и 20 в грама в чучура . Горе е кух като жена си .
  • 3 😈😈😈😈

    5 9 Отговор

    До коментар #1 от "Град Козлодуй":

    Точно обратното е колкото повече хойкаш толкова повече е стабилно семейство това важи за европейците и краварите и спортистите с жени певачки на проста музика .
  • 4 Гост666

    5 7 Отговор
    Тая що не е отвърнала със същото и готово. Вече са квит или го хваща и му резва инструмента и вече няма изневери.
  • 5 Благородно

    8 6 Отговор
    Му завиждам ,ако е опнал и Чарлийз Терон!
  • 6 Име

    3 2 Отговор
    Гладна кокошка просо сънува!
  • 7 "как жена като нея"

    5 4 Отговор
    изтърпявала..... Ми именно такава като нея, невзрачна и вечно намръщена ще си трае, че друг такъв балък няма да намери.