Last news in Fakti

2 Юли, 2024 17:15 791 1

Джъстин Тимбърлейк продава имението си за 8 млн. долара

  • джъстин тимбърлейк-
  • имение-
  • продажба-
  • арест-
  • шофиране в нетрезво състояние

Продажбата на имота се случва малко след като изпълнителят бе арестуван след шофиране в нетрезво състояние

Джъстин Тимбърлейк продава имението си за 8 млн. долара - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Джъстин Тимбърлейк продава имението си в Нешвил. То е предложено за 8 млн. долара и се намира на няколко часа от родния му Мемфис, информира Daily Mail.

Според изданието новият собственик ще се радва на известни съседи, тъй като в района къщи имат Никол Кидман, Кийт Ърбан и Фейт Хил. На този етап не е ясно какво е накарало Тимбърлейк да пусне имота на пазара и дали той и съпругата му, актрисата Джесика Бийл, търсят нов в родния му щат.

Това не е и първия път, в който Джей Ти се разделя с къща. Двамата с жена му са известни и с това, че предпочитат да отглеждат децата си далеч от светлините на прожекторите. "И двамата предпочитат живота в провинцията. Това е чудесно, защото имат толкова много пространство и свобода", споделя близък до семейството пред таблоида.

Продажбата на имота се случва малко след като Джъстин бе арестуван след шофиране в нетрезво състояние.

На скоро в Ню Йорк певецът наруши правилата на пътя и премина през знак стоп без да спре, което даде още една причина за задържането му, припомня dir.bg. На този етап са му повдигнати две обвинения - за преминаване през знак стоп и неспазване на лентата за движение и едно обвинение за употреба на алкохол и шофиране след това.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шарко

    1 0 Отговор
    За тези пари и доплащане, може да си вземе гарсониера в Люлин