Last news in Fakti

4 Юли, 2024 18:10 2 050 7

Индиец разказа как е свалил 60 килограма

  • индия-
  • диета-
  • отдлабване

32-годишният Сухейл Хан вече тежи само 81

Жител на Индия успя да отслабне от 140 до 81 килограма и разкри тайната на успеха си пред Times of India.

32-годишният Сухейл Хан от Бангалор каза, че винаги е бил с наднормено тегло и през 2017 г. достигнал 140 килограма. Мъжът призна, че се чувствал ужасно физически и психически. Той си спомня, че тогава трудно можел да измине дори 300 метра от постоянни болки.

След пандемията от COVID-19 Хан започна да работи усилено, за да отслабне. Той първо променил начина си на хранене. Закусвал точно в 10 часа сутринта, обядвал към 13-14 часа и винаги вечерял преди залез слънце. Индиецът напълно се отказал от захарта, брашното, бързото хранене и червеното месо и ги заменил със здравословни храни и домашно приготвени ястия. Опитал се да яде повече зеленчуци и храни с много протеини и по-малко мазнини.

Хан изчислил порциите си така, че да изяжда 1,5 грама протеин на килограм тегло. В съответствие с теглото той изчислил количеството консумирани фибри. Индиецът каза, че най-важното е да изгаряте повече калории, отколкото консумирате.

Освен това започнал да ходи редовно. Отначало било много трудно, но в крайна сметка Хан започнал да ходи по 10, а след това по 14 хиляди стъпки на ден. В началото на годината той влезъл във фитнеса, за да изгради мускули и да укрепи тялото си. Индиецът признава, че за отслабването много му е помогнала съпругата му, която го е подкрепяла във всичко и е приготвяла здравословна домашна храна.

В резултат на това Хан успява да свали почти 60 килограма. Той смята последователния подход към храненето и упражненията, както и постепенните промени в начина на живот, за тайната на своя успех. „Много хора питат как успях да постигна такива промени. Винаги изрично подчертавам, че това не беше мигновен успех, а резултат от последователни усилия“, завършва мъжът.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Велика Румъния

    12 1 Отговор
    Евала на индиецът!
  • 2 Мъдрият

    12 0 Отговор
    Браво бе човек, че си издържал! Никак не е лесно да не се отпускаш и да следваш някякъв хранителен режим!

    Внимавай само, да не махнеш с ръка и да не се охлабиш, и отново да си вършнеш предишните килограми!
  • 3 Това

    14 3 Отговор
    Ще ви издам една тайна. Има САМО един начин за отслабване: Трябва да изяждаш по-малко калории отколкото изгаряш. Всичко останало са глупости за женските списания.
  • 4 шекер

    15 0 Отговор
    И всичко това без да дава хиляди долари на мошеници-касабиета и им подобни, дето се правят на диетолози и се рекламират по медиите.
  • 5 стив рамбо

    10 3 Отговор
    аз кат свалих също толкоз че и повече преди години що никоя ойро медия не писа за мен ? дали щото не съм индиец ?

    Коментиран от #6

  • 6 TъБ РъП

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "стив рамбо":

    Прав си, Стиви! Аз улабих педесе кила, ама никви медии и медийки /щях да ги резна щото така или иначе не разговарям с тях /. Само от време на време хората ме питаха " ти от кво си болен уеее"...
  • 7 фотошопкин

    1 2 Отговор
    Ама то и черепа му се е сплескал на новата снимка. Не вервам.