Last news in Fakti

4 Юли, 2024 16:15 2 688 8

Изпълнителят на "Радка пиратка" се ожени на 60 (СНИМКА)

  • радка пиратка-
  • тошко тодоров-
  • сватба

Съпругата му е от Горна Оряховица и е известна като най-добрата рибарка в целия регион

Изпълнителят на "Радка пиратка" се ожени на 60 (СНИМКА) - 1
Снимка: Facebook

Бащата на "Радка Пиратка", попфолк динозавърът Тошко Тодоров, отново се ожени, докато е в юбилейната си 60-годишнина. Съпругата му Мария Шопова е от Горна Оряховица и е известна като най-добрата рибарка в целия регион.

Двамата се познават отдавна. Отначало били само приятели, но след това постепенно Амур пуснал стрелите на любовта в сърцата им.

Преди година Тошко паднал на колене и с пръстен в ръка предложил на любимата си да се оженят. Тя, разбира се, приела, без изобщо да се замисли. Вчера двамата са сключили граждански брак в Горна Оряховица, а вечерта имало стилен купон с участието на отбрани гости и приятели. Денят на подписването не е избран случайно. 3 юли е рожденият ден на Мима, пише "Телеграф".

Изпълнителят на "Радка пиратка" се ожени на 60 (СНИМКА)

Двамата новобрачни вече имат и маршрут за бъдещото си сватбено пътешествие, но не искат да го издават. Споделят само, че ще бъде на едно много красиво и романтично местенце, далече от папарашки погледи и фотоапарати.

Скоро след сватбата Тошко влиза в студио, за да започне записите на новите си песни. Дали сред тях ще има и такава, посветена на хубавото Миме, феновете му предстои да научат. Според техни общи познати, откакто е с Мима, Тошко лети напред и нагоре на крилете на любовта.

Ветеранът на родната сцена кипи от енергия и направо го сърбят ръцете за нови творчески проекти и участия. Преди няколко дни той участва на събор в Смолско, където изпя няколко песни.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Росен Йорданов

    11 0 Отговор
    Хубавите неща стават бавно, за това моите клиенти чакат по 10 години за акт 16 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
  • 2 Лика -

    15 0 Отговор
    прилика ! Барека поканили ли са го ?
  • 3 свата

    8 0 Отговор
    Да са живи и здрави .
  • 4 стив рамбо

    14 1 Отговор
    като го гледам се надявах да се омъжи
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Нигерийското момче родено в Лондон

    2 0 Отговор
    Кво е туй агънце Мима брееейййй? тоа е Голям късметлия.-жената му цепеняк
  • 7 Анти чалга

    4 1 Отговор
    Изпълнителя на най просташката песен правена някога има и цензуриран вариант .
  • 8 ☢️☢️☢️☢️

    6 0 Отговор
    Голям праз пародия на певец на селяндурска музика се е оженил. Седнала Радка на моята п.......да си подруса п......руса е оригиналния текст.