Last news in Fakti

5 Юли, 2024 09:59 1 435 2

Порнозвезда подаде нова жалба за сексуално насилие срещу рапъра Шон "Диди" Комбс

  • жалба-
  • секс-
  • насилие-
  • шон диди комбс

Актрисата иска той да бъде изправен пред съда, а тя да получи обезщетение

Нова жалба за сексуално насилие и сексуална експлоатация е подадена срещу американския рапър, продуцент и бизнесмен Шон "Диди" Комбс, съобщават АФП и Би Би Си, цитирани от БТА.

Според съдебните документи жалбата е подала бивша порнозвезда.

Шон Комбс вече е обект на няколко жалби, в които предполагаемите жертви го описват като жесток сексуален хищник, който използва алкохол и наркотици, за да ги подчини.

В най-новата от тях, подадена в сряда, рапърът е обвинен, че между 2004 и 2009 г. е използвал актрисата Адриа Инглиш "като сексуална пешка за удоволствие и финансова изгода на други лица" на партита в Хамптънс, Ню Йорк и Флорида.

Актрисата иска Шон Комбс да бъде изправен пред съда, както и да получи обезщетение, чийто размер не е уточнен.

От ноември 2023 г. общо девет жалби са подадени срещу рапъра.

Шон "Диди" Комбс отрича отправените срещу него обвинения. Адвокатът му не е отговорил веднага на молбата на АФП за коментар.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сега

    9 0 Отговор
    Черньото ще го закъса само защото и е плащал кеш , и няма фактури.....
  • 2 9 жалби очертават профил на богат

    1 0 Отговор
    маняк с голяма кариера и сводническо поведение . Ще се оправи . Ще си цака . Тук не е Мерика . Все едно рапър да прави на маймуна порностар и да я използва и да не и плаща . кондьо и ванко ги осъдиха на 12 . ако чалгарка = порностар сигурно и тук сузанита и диона са порадвали няколко по искане на коце или друг партиджия . Няма обвинени и жалби .