8 Юли, 2024 08:35 1 707 11

Денят, в който прародителите ни са вкусили от забранения плод

  • забраненият плод-
  • едем-
  • астрология

Луната е в знак Лъв до 16:49ч на 9 юли

Денят, в който прародителите ни са вкусили от забранения плод - 1
Снимка: Shutterstock

Луната се намира в дома на Слънцето. Емоциите са по-слънчеви и блестящи. Хората проявяват благородство, щедрост, обичат да се хвалят, дават се много обещания. Мъжете са склонни да се държат по кавалерски, преобладава огненият мъжки принцип Ян. Присъства увереност в собствените сили и висок енергиен потенциал. Сега хората са по-склонни да харчат пари, отколкото да спестяват. Децата стават по-весели, активни и инициативни.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Препоръчва се лечение на коленете, ставните заболявания, болести на очите.

Лунен календар: 4 лунен ден от 08:06ч на 8 юли до 09:13ч на 9 юли

Символ на деня е дървото на познанието, избор между доброто и злото. Именно в този лунен ден нашите прародители са вкусили от забранения плод и са били изгонени от Едем. Мотото на днешния ден е : “Десет пъти премери и един път отрежи”.

Добре е този ден да се прекара в уединение, в отдаване на любимото хоби. Не подхожда за колективна работа. Ако колективната работа не може да бъде избегната, поне се заемете с нещо възможно най-спокойно днес, което се нуждае повече от вашите лични усилия, отколкото помощ отвън.

Физическото натоварване е добре да се избягва. Бъдете внимателни в този период и не извършвайте неразумни постъпки, не предприемайте прибързани решения. Много тайни днес могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас. Това е най-успешното време за избор.

В 4-ия лунен ден светът отразява мислите, чувствата, проблемите и недостатъците ни като огледало. Ако днес поведението на партньора или детето ви се струва дразнещо, помислете върху това. Всичко, което ви дразни у тях, го има някъде вътре у вас. Ако сега давате съвет на приятел за решението на проблема му, лесно можете да видите решението на вашите собствени проблеми.

Ден на вербалната магия. На този лунен ден е добре да се четат молитви и мантри. Днес всички думи притежават специална сила и следователно се изисква съзнателно отношение. „Казана дума, хвърлен камък.” Изреченото веднъж не се връща и дори случайно изпуснатата лоша дума може да причини зло. А думите изречени с добра помисъл, ще отидат за благо.

Тежък за организма ден. Ако днес имате проблеми с мускулите или шийният отдел, това означава, че нарушавате законите на Вселената, вървите срещу божественото. 4 лунния ден не е подходящ за хирургични интервенции, дори медицински процедури не трябва да се провеждат сега. Болести започнали днес, обикновено протичат тежко и ако не се обърне внимание навреме, могат да станат хронични.

Нужно е да бъдете внимателни към интимните си връзки, особено ако не сте в брачни отношения. Използвайте по-леки форми на секс, ако сте решили да го правите.

Източник: novini.bg


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отец Дионисий

    3 4 Отговор
    Блажени са низшите духом!
  • 2 факуса

    2 5 Отговор
    а тез прародители как са създали жена на синовете си,за тях не пише, от де са дошли снахите,явно бог не ги е създал,пише само за адам и ева,явно бог не е бил сам,ама и за него не пише,доста по холивудски звучи книгата и църквата не се задълбочава,важно е приходи да има

    Коментиран от #6

  • 3 Маг

    0 5 Отговор
    Първо избихме враговете им - гущерите ! След това създадохме това което наричате хомо сапиенс , и отново избихме - непригодните експерименти , за да не се кръстосват ! След това трябваше да ги научим как да оцелеят - дадохме им огъня , научихме ги да изработват инструменти , и най важното , да ловуват , а с кожите да се обличат. Преценихме , че земеделието за тях ще е трудно да схванат , и на земеделие ги научихме много след това! Докато бяха в лабораториите ги хранехме , и нищо не работеха. Когато ги пуснахме им беше трудно да живеят сами , и си измислиха Рая !

    Коментиран от #4, #7

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ГМО

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "факуса":

    При клониране и генно инженерство може да се създаде както мъжки, така и женски индивид.
  • 7 какво се оказа

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Маг":

    Фашизмът бил много древен и от "извънземен" произход. Гадове!

    Коментиран от #8

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.