11 Юли, 2024 08:15 5 593 11

Само на 46 издъхна момченцето от сериала "Алф"

  • бенджи грегъри-
  • смърт-
  • сериал

Актьорът Бенджи Грегъри е издъхнал в автомобила си, заедно с кучето

Бившето дете звезда Бенджи Грегъри, известен с ролята си в световноизвестния сериал "Алф", почина трагично на 46-годишна възраст, пише varna24.bg.

Грегъри, който изигра Брайън Танър в ситкома от 80-те, който се излъчваше от 1986-1990 г., е намерен мъртъв в колата си заедно със кучето си Ханс на паркинг на Chase Bank в Пеория, Аризона.

Сестрата на Грегъри, Ребека, е заявила пред TMZ, че Грегъри е страдал от депресия, биполярно разстройство и е имал разстройство на съня, което "често го е държало буден с дни“.

Близки до него обаче вярват, че той е отишъл в банката, за да депозира чекове и е заспал в колата си, умирайки от топлинен удар. Съдебната служба на окръг Марикопа все още не е установила причината за смъртта.

Култовият сериал "Алф" имаше четири сезона и в него също участваха Макс Райт, Ан Шедийн и Андреа Елсън.

Сюжетът на ситкома на NBC е около семейство Танер, семейство от средната класа от предградията, което живее в района на долината Сан Фернандо в Калифорния, което приема Алф след като той се приземява след катастрофа в гаража им.

Сериалът показва как семейство Танер прави всичко възможно да скрие извънземното от любопитни съседи и правителствени агенции. Грегъри беше само на осем години, когато стана известен чрез сериала.

Грегъри е роден в Лос Анджелис през 1978 г. като баща му, чичо му и сестра му също са актьори. Неговите телевизионни изяви включват Fantastic Max, The A-Team, T.J. Hooker и The Twilight Zone.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Крумов

    58 0 Отговор
    То и самият Алф почина - актьорът, ужасна работа.

    Коментиран от #3

  • 2 Бай Иван

    67 0 Отговор
    Бог да го прости момчето!
  • 3 Моарейн

    61 0 Отговор

    До коментар #1 от "Крумов":

    Така отминава световната слава. Ако не се лъжа, Макс Райт/Уили Танер също си отиде.
  • 4 д-р Хаус

    10 27 Отговор
    накрая ще се окаже сигурно поредния предозирал... Тия холивудски звезди са така обикновено, като стане дума за внезапно починал
  • 5 стрелок

    27 4 Отговор
    бог да го прости детенцето

    Коментиран от #7

  • 6 среднощен

    38 1 Отговор
    "...Грегъри беше само на осем години, когато стана известен чрез сериала...";

    За цяло едно поколение той си остава "малкият симпатичен Брайън", с постоянна и несвършваща любов към всички около него.. Тъжно нещо е смъртта. А, бстоятелствата при които тя идва са обикновено "подрвеждане на живите" в търсенето на отговора за "смисъла на човешкия живот"..

    Коментиран от #8

  • 7 да де

    14 6 Отговор

    До коментар #5 от "стрелок":

    Детенце на 46 години чукча не читател, чукча писател.
  • 8 среднощен

    9 0 Отговор

    До коментар #6 от "среднощен":

    "...А, бстоятелствата при които тя идва са обикновено "подвеждане на живите" в търсенето на отговора за "смисъла на човешкия живот".."
  • 9 Факти

    13 1 Отговор
    Самоубил са е. Страдал от депресия и биполярно разстройство. Има едва 7 години в киното, по-късно става военен и явно там е превъртял.
  • 10 Механик

    25 1 Отговор
    Жалко!
    Помня какво позитивно излъчване имаше в сериала. Симпатично момче беше и игра прекрасно.
    Такова нещо е животът за съжаление.
    Помня с какво нетърпение чакахме следващата серия на сериала. Малки големи се смееха от сърце пред телевизорите. Лек, неангажиращ и позитивен сериал, изпълнен със също така лек хумор.
    Жалко! Много жалко!
  • 11 Така е хора -

    1 0 Отговор
    Бог дал, бог взел…