11 Юли, 2024 21:31 2 077 5

Китайка обещава секс, ако някой убие жената на любовника й

  • любовник-
  • убийство-
  • китай

42-годишната Юе Джоу може да остане в затвора 12 години

В САЩ арестуваха жена, която се опитала да наеме убиец, който да ликвидира съпругата и дъщерята на любовника ѝ и предложила да му плати със секс, пише New York Post.

В понеделник, 8 юли, прокуратурата в нюйоркския квартал Бруклин поиска арестуването на 42-годишната китайка Юе Джоу, която от много години живее в Америка. Разследването установило, че от 2019 г. тя поне два пъти се е опитвала да се отърве от съпругата и дъщерята на мъжа, в когото е влюбена.

През пролетта на 2019 г. Джоу открива онлайн уебсайт, за който се твърди, че предоставя услугите на убийци, и превежда пет хиляди долара за убийството на жена и момиче.

Скоро станало ясно, че сайтът е създаден от измамници. В резултат на това Джоу загубила парите. Въпреки това тя не се отказала от плана си.

Според прокуратурата, Джоу е приемала много сериозно връзката с любовника си. Тя искала да се омъжи за него и да има деца. Китайката непрекъснато заплашвала съпругата му, заканвала се, че ще я „нареже на сто парчета“, а също така ѝ пишела, че я наблюдава.

През 2021 г. Джоу се свързва със съседа на жената и му предлага 10 000 долара, за да убие нея и дъщеря ѝ. Освен пари, китайката обещала на потенциалния убиец специфични „сексуални желания“.

Жената е арестувана на 5 юни във Вирджиния, където работела в спа център. На 3 юли тя е докарана в Ню Йорк, заплашват я до 12 години затвор.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да,бе

    8 1 Отговор
    Лоша сделка,тя ако прави читав секс мъжът и нямаше да се нуждае от резервна гума....
  • 2 Това не е китайка

    5 2 Отговор
    Просто.... Линда е пръчала "хубавата" Лена
  • 3 КАК МОЖЕ

    10 2 Отговор
    ТАКИВА ТЪПОТИИ ДА ПУБЛИКУВАТЕ..НЕ ВИЕ СРАМ...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Въх

    1 0 Отговор
    "Номерът на китайката"