13 Юли, 2024 19:33 1 603 3

4 лесни трика подмладяват кожата и опъват бръчките

  • грижа за лицето-
  • бръчки-
  • подмладяване-
  • кожа-
  • грижа за кожата-
  • антиейдж

Има няколко метода, с които в домашни условия ще се сбогувате с бръчките

4 лесни трика подмладяват кожата и опъват бръчките - 1
Снимка: Shuttertsock

Бръчките са най-лошият кошмар на милиони жени по цял свят. Представителката на нежния пол е готова на всичко, за да забави момента на появата им колкото е възможно повече. Разбира се, едно от най-сигурните решения е ботокса.

Но какво да правят хората, които не могат да си позволят тази скъпа процедура?

Съществуват четири лесни стъпки, благодарение на които дамите могат да се отърват от бръчките и без скъпи процедури.

Ето кои са те:

Компетентна грижа

Сега в аптеката можете да намерите продукти за грижа, които ще осигурят дълбоко почистване и подхранване за всеки тип кожа, които за щастие на пестеливите дамите и по портфейла им. За запазване на младежката кожа се предлага куп кремове, мази и т.н., които са идеални за домашно употреба в наши дни. За да направите това, просто трябва да ги изберете правилно като се съобразите със собствения си тип кожа и нуждите ѝ.

Козметика с пептиди

Матричните пептиди действат по подобен начин като ботокса. Те блокират мускулната дейност и допринасят за възстановяването на увредените клетки и тъкани на лицето.

Масаж

Не е необходимо да посещавате козметик за правилните масажи на лицето. Това можете да правите и сами у дома с кремовете, които имате. При редовно масажиране лицеви мускули ще тонизират кожата на лицето и кръвообращението ще се подобри.

Гимнастика за лицето

Упражненията са насочени към специфични мускулни групи в лицето. Основното нещо отново е да правите лицева гимнастика всеки ден - само в този случай ще видите забележим резултат. Освен това с течение на времето дори ще можете да контролирате изражението на лицето. Идеален пример за това е „японският лифтинг“, за които е необходима само бутилка вода.

„Ако следвате тези препоръки, ще можете да поддържате или възстановявате младостта на лицето си“, категорични са козметиците, цитирани от jenata.blitz.bg


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хриси задръстенячката

    0 5 Отговор
    Мандръсам се само с охлюви 🤭🤭
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ко речи?

    1 1 Отговор
    Аз опъвам само ички.