17 Юли, 2024 08:42 2 718 1

Тайно послание носи роклята на Кейт Мидълтън на финала на Уимбълдън

  • кейт мидълтън-
  • рокля-
  • уимбълдън

Лилавото е цветът, който показва солидарност към всички, които се борят с онкологични заболявания

Появата на Кейт Мидълтън на Уимбълдън донесе облекчение на милионите ѝ фенове във Великобритания и по света - до последния момент не беше ясно дали принцесата ще може да присъства на финала на тенис турнира, за да връчи трофеите на двамата финалисти.

42-годишната Кейт не само се дойде, но и изглеждаше зашеметяващо в наситено лилава рокля на лондонския бранд Safiyaa. Обувки в неутрален цвят на нисък ток и златни бижута допълваха елегантната ѝ визия.



Оказва се, че цветът на дрехата съвсем не е избран случайно. От една страна той е свързан с цветовете на All England Lawn Tennis and Croquet Club - организаторите на Уимбълдън. Кейт е патрон на организацията и именно това символизира брошката ѝ в тъмно зелено и лилаво, която винаги носи на турнира.

Лилавото обаче е и цветът, който показва солидарност към всички, които се борят с онкологични заболявания. Силиконова гривна в лилаво носят хората, които страдат от различни форми на рак.

През март тази година Кейт Мидълтън обяви, че страда от рак, който е бил диагностициран покрай рутинна операция в коремната област. Принцесата на Уелс не уточни какъв точно вид е заболяването ѝ, но в момента преминава курс на превантивна химиотерапия, предава lifestyle.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Eдин

    0 4 Отговор
    зелено и лилаво : природа и еротика. Природан еротика или еротична природа - какво друго да и е на зрялата жена?!