18 Юли, 2024 07:46 4 638 16

Тото се разрева на концерта на "Скандау" във Велико Търново

  • йонислав йотов-
  • тото-
  • скандаъ-
  • концерт-
  • велико търново

"Знаехме, че няма да дойдат хора.", каза рапърът

Йонислав Йотов – Тото от групата „Скандау“ се разплака на свой концерт.

Той седна на ръба на сцената до своя партньор от дуото Лъчезар Евтимов и заплака пред събралите се хора във Велико Търново в събота, става ясно от клипове в социалните мрежи.

Според зрителите той се разревал, защото концертът не бил разпродаден и залата не била пълна.

„Правили сме какви ли не огромни концерти – арени, стадиони. Това го чакахме твърде дълго. Да сме с вас и да не ни гледате като демоните на обществото, които създадоха едни тъпанари, които решиха, че аз и Лъчо сме лошите заради глупост“, заяви той.

„Няма да е „sold out“ – майната му. Искахме да дадем възможност на всеки, който иска да ни подкрепи, да го направи. Това ни беше отнето по нелеп начин. Беше страшно и срамно някой да ни харесва, сякаш нещо сме направили. Знаехме, че няма да има хора, но искахме да позволим на тези, които искат да ни подкрепят, да го направят, защото им беше забранено“, допълни певецът.

Припомняме, че името на Тото бе замесено в скандал около случая с нарязаната с макетно ножче Дебора Михайлова от Стара Загора, пише novini.bg.

Будни граждани в мрежите го критикуваха за негов клип от подкаста му в Youtube, в който гостът му Тити Папазов разказва ужасяваща история за насилие над бившата си приятелка. Тити разкри, че е имал интимна връзка с 16-годишно момиче, което му е изневерило с негов много близък приятел. За да я "накаже", Папазов опитал да остриже косата на момичето. Тъй като тя се дърпала, Тити направил дупки в косата ѝ. Случаят с подстригването зловещо напомни за станалото с Дебора.

Потребители останаха изненадани, че така свободно се говори за насилие над жени и цялата зала, където се провежда записа, "пада от смях".

Впоследствие Тото се извини, но ударът по репутацията му личи и до ден днешен. Коментарите под клиповете на неуспешното участие на „Скандау“ разкриват неприязънта на обществото към него.

„Да го ожали човек… Когато си показва патката и се смя на чужд гръб не рева нали? Айде кенсъл.“; „Писна ми от тоя лумпен. Все той е жертвата, все е в некъв дълбок филм. Кой изобщо ги слуша тия след всичко което е станало?“; „Той и Тити все реве…“; „Той дава възможност да го подкрепим. Какъв добър човек!“


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ццц

    23 2 Отговор
    Дошло му е в повечко....от нещо.
  • 2 Затова ли реве,

    40 1 Отговор
    че е видял 50 човека на концерта си? От мъка ли плаче, или от радост, че поне 50 човека са дошли да му гледат тъпотиите?
  • 3 Гост

    34 1 Отговор
    Кой тоя? Кво работи? Аре...
  • 4 Хан Ауспух

    26 1 Отговор
    олиго! и къв е тоя анонимен наркоман?
  • 5 Ханко

    22 1 Отговор
    Май се е заразил от Тити- Ревльото ! Нали му беше на гости преди време, когато тоя се хилеше като инфантил на глупостите на Ревльото.
  • 6 Галя

    19 1 Отговор
    Може да направи един концерт за надреваване с гост изпълнител Тити Бръснаря Папазов, и без това не може да пее ,а само рев и завлачване се чува.
    Но БъснаряТити е трениран в дисциплината и ще вземе приза.
    Тити, Тото, все нелепи елементи...
  • 7 Ко речи?

    21 0 Отговор
    Лигоч!
  • 8 съвсем нормално

    7 1 Отговор
    те така правят дамите
  • 9 Не помисли

    6 1 Отговор
    Ли този Тото,че просто хората ,може да не харесват тяхната музика? Аз не бих отишъл,щото не ме кефят...Наистина живее във филм и все обиден. А ,че в 2 епизоди от неговия подкаст псува зрителите? Единия е с гост Иван Христов,другия гост не се сещам ,спрях да го гледам.
  • 10 Тити Тото Тита

    6 1 Отговор
    А когато се смя на историята на мутрата Тити за остриганата глава на момичето не му беше зле.
  • 11 Един там

    7 2 Отговор
    Комплексар, пусни си коментарите в тубата да видиш какво мислят хората за теб...
  • 12 Викнете психолога

    7 1 Отговор
    Ами тоя не е правил нов хит от 5 години, кой да ходи да го гледа.

    Коментиран от #13

  • 13 Ама

    11 1 Отговор

    До коментар #12 от "Викнете психолога":

    И хитове ли имал?
  • 14 Сърцето ми къса

    8 1 Отговор
    Каква трагедия Каква драма По лоша от войната в Украйна
  • 15 много жестоки коментари

    5 5 Отговор
    В България е ужасяващо, ако веднъж дори стъпиш на криво. Край. Анатемосан си за цял живот. Това е жестоко. Заради една неподходяща усмивка, или изпусната глупава дума, ще разкъсаме човека. Има грешка, но трябва да има и прошка. Никой не ни задължава да харесваме Тото и музиката му, но да бъдем по-умерени и по-човечни в коментарите си, смятам, че е далеч по-достойно от този излишен хейт.
  • 16 Лорд Музика

    6 1 Отговор
    Че кой ще им слуша песните на тези . Скапан музика и текстове . Елементарно изкуство.