21 Юли, 2024 13:37 3 369 18

Андрей Арнаудов и Емануела очакват второ дете

  • андрей арнаудов-
  • емануела толева-
  • второ дете

"Андрей беше готов по-рано от мен да стане баща за втори път", заяви Емануела Тотева пред Мон Дьо

Емануела Толева е жената до един от най-влиятелните телевизионни продуценти в България Андрей Арнаудов и е сестрата на Доротея Толева – актрисата, която се снима с Том Круз в последния филм от поредицата „Мисията невъзможна”. В откровено интервю пред Мариян Станков – Мон Дьо тя разкри, че очаква второто си дете.

"Искам да кажа, че Васко ще става батко. Това е нещо, което чакаме с голяма радост и нетърпение. Това е момент, за който и аз, и Андрей сме готови. И двамата. Защото Андрей беше готов по-рано от мен да стане баща за втори път", заяви тя.

Емануела разказа за прегръщането на истината за нашето минало и болката по пътя. Лошите отношения между родителите ѝ раждат таен свят, в който тя намира утеха в началото. А там с отворени обятия я чакат анорексията и булимията. Всяка хапка е протест, а всяко поглеждане в огледалото - страх. Емануела връща лентата назад и признава за капана на ужасната си зависимост.

"Аз съм човек, който умее да поема отговорност. Появявайки се на този свят със сестра близначка - егоизмът за мен е напълно непозната дума", споделя тя.

По думите ѝ "детството, което е имала, не е това, което иска да даде на своите деца".

"Невинаги е било хубаво, невинаги е било уютно и приятно у дома. Взаимоотношенията на родителите ми имаха многго неприятна динамика. И до ден днешен се разчувствам и ми става мъчно, когато говоря на тази тема", спомня си Толева.

Тя разказа и за проблемите си с булимията и анорексията. "Първоначално спрях да се храня. Това е анорексия. След това толкова бях спряла да се храня, че като започнах да се храня - не можех да се храня. Това беше много дълъг процес... продължи години. Борба е. Това е зависимост. След това се появи булимията. Никога не е, за да си слаб. Така се научаваш да преработваш стреса. След това с ечувстваш по-добре. На третата година осъзнах, че не съм добре. Научаваш се никой да не разбира за това. Става ти част от ежедневието", споделя тя.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ами,

    14 5 Отговор
    Чудесно,след година още едно и след две години още едно и те така.Имат финансовата възможност да са многодетни родители.За останалото ще замълча.
  • 2 Гост

    25 1 Отговор
    Е и кво от това .
  • 3 щурецъ

    33 2 Отговор
    Г-жа Толева има малко индуска физиономия.

    Коментиран от #4

  • 4 Така е!

    35 2 Отговор

    До коментар #3 от "щурецъ":

    Факултетска.
  • 5 Крумов

    13 13 Отговор
    Живи и здрави, аз си ги харесвам, но - все пак, ние също имаме деца, също сме продуценти, под някаква форма, сега на всеки ли да се публикува живота. Значението на всеки човек е равно на значението на другите.

    Само за пример - кралското семейство, абсолютно не се фукат така, имат възможност да крещят и да се правят на интересни, но правят възпитани прояви.

    Коментиран от #7

  • 6 Ти да видиш

    31 2 Отговор
    Тая от команчите ли е?
  • 7 Крумов !

    7 11 Отговор

    До коментар #5 от "Крумов":

    Хората не са равни на този свят!Трябвало е да се усетиш до сега!
  • 8 ПЕСИМИСТ

    23 2 Отговор
    Чак пък влиятелен и успешен продуцент...

    Коментиран от #11

  • 9 Ей тея журналя

    18 1 Отговор
    Както са написали заглавието ще каже човек че става дума за фолк певачката Емануела .

    Коментиран от #10

  • 10 Ми то и тая като тях

    14 2 Отговор

    До коментар #9 от "Ей тея журналя":

    Когато бяха в Африка "Еми и Дори" видяхме, че нищо не струват. Иначе били манекенки. Едната си намери точния паралия, за другата не знам. Играла била в някакви филми...хах сигурно холивудски ще да са били.

    Коментиран от #12

  • 11 Миии май да

    16 1 Отговор

    До коментар #8 от "ПЕСИМИСТ":

    Колко простотия сътвори и колко пара смъкнат от фермите....влиятелен е, как иначе ще му пускат простотиите в праймтайма.
  • 12 ......па

    16 1 Отговор

    До коментар #10 от "Ми то и тая като тях":

    И другата си намери паралия баламурняк.И двете са грозновати но хитри златотърсачки.
  • 13 Голата иснина

    15 2 Отговор
    Тая малко от маалата май а бате
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 мераклия

    1 10 Отговор
    хубава си е. с кеф бих правил с нея процедурата за направа на деца.
  • 16 ГОРКАТА

    4 0 Отговор
    Тя и сега като я гледам си е доста изпита. Дано някога успее да се върне към нормален живот.
  • 17 За първи

    3 1 Отговор
    път в човешката история мъж ще роди.
  • 18 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    ВСЕКИ ПРОДУЦЕНТ - ПРОДАЛ ЛИЧНАСТТА СИ И ДУШАТА СИ ЗА ПАРИ -ЗАСЛУЖАВА ЕДИН ГОЛЯМ -ОТЗАД !!!!!! ТАКИВА СА ГЛАВНО В "НОВА" -"БТВ " И " ЕВРОНЮЗ " !!!!!! КАК ЩЕ УМРАТ БЕЗ ЛИЧНОСТ