25 Юли, 2024 14:15 2 335 0

Семейство Бачорски с втора сватбена церемония на езерото Комо (ВИДЕО)

  • даниел бачорски-
  • семейство бачорски-
  • сватба-
  • езерото комо

Даниел и Атанасия си казаха "Да" на фона на прекрасната гледка

С хоро и развяване на българското знаме премина и втората сватбена церемония на Даниел и Атанасия Бачорски, която се състоя преди дни на езерото Комо.


Въпреки че преди щастливото събитие младоженците се оплакаха, че италианските организатори са им отказали някои от желанията, сред които оркестър с певица и огромна декорация с изкуствени цветя, изглежда, че поне българската народна музика е намерила място в празника им.

Даниел и Атанасия си казаха "Да" на фона на прекрасната гледка и в присъствието на семействата и на най-близките си приятели.

View this post on Instagram

A post shared by Desislava Kalamova (@desislava.kalamova)


За събитието булката се беше подготвила не с една, а с цели две рокли - едната за официалната част и втора - за последвалия купон.

Въпреки че трябваше да се съобразят с условията на организаторите, младоженците и гостите им все пак намериха начин как да се позабавляват по балкански, слушайки гръцки парчета на затворени врати в малките часове на нощта, пише dir.bg.



Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА