Last news in Fakti

6 Март, 2014 10:38 2 306 0

Мила Кунис и Аштън Къчър ще си партнират в "Двама мъже и половина"

  • мила кунис-
  • аштън къчър-
  • двама мъже и половина

За първи път двамата си партнираха на снимачната площадка на сериала Шеметни години

Мила Кунис ще се отбие като гост-звезда в сериала "Двама мъже и половина", за да нагледа годеника си Аштън Къчър, който в момента играе главна роля в сериала, съобщи CBS.

30-годишната актриса ще влезе в ролята на Вивиън – млада пътешественичка със свободен дух, която неочаквано се появява на прага на Уолдън (Аштън Къчър). Той ще повярва, че брюнетката е перфектната жена за него. До тук добре, но какъв ще е проблемът? Ами Уолдън по това време се кани да предложи брак на друга.

Това не е първият сериал, в който 30 годишната Кунис си партнира с 36-годишния  Къчър. За първи път двамата си партнираха на снимачната площадка на сериала "Шеметни години" през 1998 г.

Миналата седмица те предизвикаха слухове, че вече са официално сгодени, след като звездата от "Черния лебед" беше забелязана с голям диамантен пръстен, докато пазарува в Лос Анджелис. Досега информацията за годежа не е била потвърдена официално от представител на двойката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА