31 Юли, 2024 10:58 3 453 2

Клои Кардашиян разкри ключов продукт, който е изключила от менюто си, за да отслабне

  • клои кардашиян-
  • ким кардашиян-
  • кардашиян-
  • отслабване-
  • риалити-
  • риалити звезда

Газираните подсладени напитки са били първото нещо, от което се е отказала Клои

Клои Кардашиян разкри ключов продукт, който е изключила от менюто си, за да отслабне - 1
Снимки: БГНЕС/ EPA

Клои Кардашиян сподели кой е най-важният продукт, която е изключила от диетата си, когато отслабна с над 30 килограма, преди да забременее с дъщеря си Тру Томпсън.

“Работих много здраво, защото през голяма част от живота си бях с наднормено тегло. Отне ми години (…) Моето нещо беше по-скоро храната. Трябваше да преквалифицирам съзнанието си по отношение на това какво мога да ям и какво не мога да ям", обясни 39-годишната Кло по време на участието си във вторник, 7 май, в предаването “She MD Podcast.”

Риалити звездата заяви, че когато е започнала да прави “промени в начина си на живот,” е изключила всички газирани напитки като първа стъпка в преминаването си към по-здравословен хранителен режим, елиминирайки висококалоричните, сладки напитки.

“Малко по малко изключвах нещата. Правех това в продължение на една седмица, а след това изключвах още нещо, защото осъзнах, че съм правила всички диети под слънцето, когато бях по-млада", продължи да споделя Клои за всички методи в миналото, които не са дали резултати.

Към днешна дата сестрата на Ким Кадрашиян си позволява някои неща, обяснявайки: “Сега, когато съм на добро място по отношение на тялото си, ям каквото си искам. Тъй като мозъкът ми е така трениран, вече не искам дори половината от глупостите или боклуците. Или ако все пак искам нещо, например пицата е моята слабост, но сега, когато съм в това различно състояние на ума, никога няма да изям цяла пица", пояснява още тя.

Клои признава, че “преди със сигурност е била голям емоционален консуматор на храна". "Чувствах се толкова добре, когато ядях, и толкова зле след това. После плачех и вероятно го правех отново. Защото ми беше тъжно и имах нужда от сладолед отново.", разказва тя.

Когато става въпрос за драматичното ѝ отслабване, Клои Кардашиян казва, че е била много търпелива със себе си. Тя не си е казвала: “Утре е ден първи, шест дни в седмицата и изключвам всички захари.”

“Ако мозъкът ти не е трениран заедно с тялото ти, това няма значение", казва в крайна сметка риалити звездата, подчертавайки важността на нагласата и желанието за здраво тяло и здрав дух.

За да поддържа добра форма, авторката на "Strong Looks Better Naked" сподели, че все още тренира пет дни в седмицата, като прави кардио тренировки с тежести. Кло разкри, че добавя пилатес към тренировките си, когато се подготвя за фотосесия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грета Тунберг

    0 0 Отговор
    Моят чекист електрика харесва повече Деми Роуз.
  • 2 Шиш кебап

    0 0 Отговор
    Ако изключите вилицата и лъжицата от менюто и започнете да ядете с китайски пръчици, ще отслабнете много бързо. Но без да използвате пръчиците за шишчета.