6 Август, 2024 07:54 4 981 11

Стана ясна причината за развода на Джей Ло и Бен Афлек

  • бен афлек-
  • дженифър лопес-
  • джей ло-
  • развод

Оказа се, че това е алкохолът

Стана ясна причината за развода на Джей Ло и Бен Афлек - 1
Снимка: БГНЕС

Бен Афлек разкри причината за развода му с Дженифър Лопес. Алкохолът окончателно тласнал Бен Афлек към решението да се разведе с певицата, пише Daily Mail, цитиран от novini.bg.

Миналата година латинодивата реши да пусне собствена марка напитки и дори направи интервю, в което обяснява как обича да си пийва вино дори по обед.

В същото време Бен е лекуващ се алкохолик, който от 10 години се бори с тази зависимост. Тя му струваше и развода с първата му жена Дженифър Гарнър, с която имат три деца.

Джей Ло обаче упорствала и го тласкала към пропастта да се върне към чашката отново, като не откликнала на молбите на съпруга си да се откаже от продажбата на алкохол. Така той бил съсипан и разбрал окончателно, че за нея кариерата е по-важна от семейството. Но трябвало да се опази трезвен.

След като последният опит за помирение през последните седмици се провали, документите за развод на двойката „са финализирани, но все още не са предадени“, твърдят източници на Daily Mail. Това ще стане в края на лятото с общо традиционно изявление за обществеността.

След като не се появяват заедно отдавна, Бен бе заснет с нов външен вид – силно остриган, без брада, с авиаторски тъмни очила и кожено яке, да кара мотора си из Лос Анджелис през уикенда.

При предишната си раздяла с първата си съпруга той е направил драстична промяна във външния си вид, включително огромна цветна татуировка на птица феникс на целия му гръб.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост666

    10 10 Отговор
    Тези не разбраха ,че не са един за друг . А този както и да изглежда пак не ми харесва като физиономия и артист .
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    10 18 Отговор
    Бенджамин Геза Афлек човекът си мразил името сам го е казал в интервю. Сигурно си мрази и лицето ,че е малко противен а филмите още повече , че нито един не става за повторно гледане .това е моето мнение за тоя .
  • 4 💀💀💀💀💀

    11 14 Отговор
    С брада и без брада си е противен . А с тази латино защо се пробват като не се понасят .
  • 5 5634

    8 11 Отговор
    латино жените са пълна щета, но на този евреин по-хубаво не мога да му пожелая

    Коментиран от #11

  • 6 Факт

    4 3 Отговор
    Сигурно дегустацията е проблема.
  • 7 Безпристрастен

    12 2 Отговор
    Там,в тези среди да се разведеш по няколко пъти,да имаш по няколко деца от различни партнъори,са го приравнили с поръчка на обед или вечеря.Този порочен модел на поведение, автоматично се пренесе в средите на бизнеса,на политиката.И най лошото,че се възприе от милиони хора,като нещо нормално...Щом Той/ Тя го прави,защо не и аз!

    Коментиран от #9

  • 8 Уточнение

    7 6 Отговор
    Дори и на сватбата си Афлек беше мъртво пиян.
    Лопес все още не беше започнала бизнеса си с алкохол.
  • 9 Госあ

    8 2 Отговор

    До коментар #7 от "Безпристрастен":

    Те па поне музика и филми да правеха. Халтура за реднеци
  • 10 Ха наздраве

    10 0 Отговор
    На тази двойка и липсва Чарли Шийн, за медиатор!😋
  • 11 Този днес е дежурен по тролене!

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "5634":

    Не е евреин само името му е като истинско - шотландско/ирландски са му корените