7 Август, 2024 11:57 1 821 2

Принудили Кейт Мидълтън и принц Уилям да потвърдят връзката си по време на игра

  • кейт мидълтън-
  • принц уилям-
  • игра-
  • двойка

Бивша приятелка на принца принудила двойката да си признае за пръв път публично, че е заедно

Принудили Кейт Мидълтън и принц Уилям да потвърдят връзката си по време на игра - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Въпреки че те са заедно вече повече от 20 години, когато Кейт Мидълтън и принц Уилям се срещнали за първи път като студенти в университета Сейнт Андрюс през есента на 2001 г., любовта им със сигурност не е пламнала от пръв поглед.

По онова време и двамата били във връзка с други хора, като първоначално изградили приятелство, преди в крайна сметка да станат двойка. Дори след като започнали да се срещат, им отнело време да го потвърдят, че са заедно, пише кралският биограф Робърт Джобсън в новата си книга "Катрин, принцесата на Уелс".

„Сред студентската общност беше публична тайна, че са двойка", пише Джобсън в новата книга, издадена на 6 август. Той добави, че двойката често посещавала заедно лекциите, разглеждала местния магазин за хранителни стоки или прекарвала нощта вкъщи, слушайки музика.

В интервюто за годежа на двойката през 2010 г. принц Уилям си спомни за времето, в което са живели заедно като съквартиранти с няколко други приятели, казвайки: „Ние живеехме заедно като приятели с още двама и оттам връзката някак си разцъфтя. Просто се виждахме повече и по-често, излизахме малко повече и правехме неща заедно."

За известно време връзката на Уилям и Кейт е „била забулена в тайна“, пише още Джобсън, докато не се стига до разкриващ момент по време на вечеря с приятели, на която присъства Карли Маси-Бърч - бивша приятелка на принц Уилям. Купонджиите решили да играят на играта "Никога не съм", която насърчава играчите да признаят предишни преживявания.

„Може би несъзнателно Карли разкри тайната любовна афера на Уилям с Катрин, за голямо огорчение на принца", се казва още в книгата за романса на престолонаследника и любимата му.

Кралският биограф Кейти Никъл също описа подробно какво се случва в заветната нощ през 2002 г. в книгата си "The Making of a Royal Romance" и как, когато дошъл ред на Маси-Бърч, тя обявила: „Аз никога не съм излизала с двама души в тази стая", знаейки много добре, че Уилям е единственият, който попада в тази категория, защото Кейт седеше до него.

Принц Уилям никак не останал очарован от поведението на бившата си, като я стрелнал с гневен поглед и казал тихо „Не мога да повярвам, че току-що каза това.“

„Знаехме, че са заедно, но това беше първият път, когато Уилям потвърди връзката си с Кейт публично", каза източник, присъствал на въпросната вечер.

За щастие бившата двойка е изгладила отношенията си и Карли Маси-Бърч присъства на сватбата на принц Уилям и принцеса Кейт през 2011 г., заедно с още няколко други бивши приятелки на кралската особа.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    4 0 Отговор
    Какви са пък тия имбецили?
  • 2 И к'во ?

    2 0 Отговор
    УжасТ !