Last news in Fakti

10 Март, 2014 15:45 1 866 0

Кои са четиримата в журито на "Като две капки вода"

  • шоу-
  • като две капки вода-
  • жури

И във втория сезон на шоуто водещи ще бъдат Васил Василев–Зуека и Димитър Рачков

Оперният певец Юлиан Константинов е четвъртият член в журито на шоуто за звездни превъплъщения „Като две капки вода”, което започва тази вечер от 20:00 ч. по Нова телевизия.

Друг член на журито е певицата Милица Гладнишка, позната от сериала "Етажна собственост". Тя вече има опит в преобразяванията, защото участва в първия сезон на шоуто.

„Нямам търпение „Като две капки вода" да започне. Само не знам как ще се стърпя да не изляза на сцената и да попея и аз", каза Милица за новата й роля в предаването. И изтъкна, че ще бъде справедлива и ще се забавлява с превъплъщенията на осемте участници.

Другите двама членове в журито са Хилда Казасян и Маги Халваджиян.

Четиримата ще оценяват изпълненията на осемте участници.

И във втория сезон на шоуто водещи ще бъдат Васил Василев–Зуека и Димитър Рачков.

Тази вечер актьорът Деян Донков ще влезе в образа на Елвис Пресли, тв водещият Иво Танев ще се преобрази като Том Джоунс, а колегата му Къци Вапцаров ще имитира Васил Найденов.

Зрителите ще видят актрисата Мая Бежанска като Тони Димитрова, а актрисата Неве ще имитира Джеси Джей.

Като Лайза Минели ще пее Нети. Водещият в „Здравей, България” Павел Владимиров ще влезе в образа на Дичо, а актрисата Стефания Колева ще изненада като Шакира.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА