11 Март, 2014 19:19 1 686 0

13 звезди излизат на сцената на Dancing Stars тази вечер

  • шоу-
  • танци-
  • dancing stars

Танцувалното шоу Dancing Stars се завръща за втори сезон в ефира на Нова телевизия тази вечер.

„Никога не сме имали състезание с толкова добри танцьори мъже и танцьорки от жените звезди. Нивото в деня на старта на новия сезон е по-високо от нивото в деня на финала на предишния”, заяви пред Нова продуцентът на предаването Нико Тупарев.

Четири звезди участват в журито на шоуто тази година. До танцьора от балет „Тропикана” Алфредо Торес, експерта по състезателни танци Галена Великова и златното момиче Илиана Раева се присъединява актьорът Христо Мутафчиев. Попълнения има и при водещите на Dancing Stars. Партньор на Алекс Сърчедживева е чаровният Калин Сърменов. През новия сезон Маги Желязкова  ще влезе в ролята на ко-водеща, която ще проследява емоциите и настроението на участниците, преди да излязат на сцената, ще им дава кураж и ще съпреживява техните вълнения.

Любими български актьори, спортисти, водещи и певци излизат на дансинга със своите партньори професионални танцьори, за да открият красотата на танца. Тази година в приключението Dancing Stars се впускат певците ВенЗи, Милко Калайджиев и Михаела Филева, шампионът по сноуборд Александра Жекова, актьорите Албена Михова, Дарин Ангелов и бате Енчо, професионалният състезател по таекуондо Антон Касабов, телевизионните водещи Нели Атанасова, Нана Гладуиш и Ути Бъчваров, риалити звездата Елена, моделът Мариан Кюрпанов и модният дизайнер Мика Стоичков. Тринадесет от звездите ще излязат тази вечер на сцената на Dancing Stars. Кои са техните партньори, ще разберете тази вечер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА