13 Март, 2014 18:25 5 757 3

Азис с нов албум след 2 години пауза

  • азис-
  • нов албум-
  • диск

Певецът заяви, че дискът се очаква най-късно след 10 дни

След двугодишна пауза, Азис подготвя нов албум, с който да зарадва феновете си. Дискът е пълен с хитове и ще излезе най-късно до 10 дни. Това стана ясно по време на участието на звездата в столичен нощен клуб.

Поп фолк идолът пристигна в клуба направо от звукозаписното студио, където час преди концерта си завърши и последната песен за албума.

От своя приятелка Кралят на фолка получи оригинален подарък с фотос от най-актуалната му фотосесия с дизайнерска визия, с кадрите от която ще бъде илюстрирана обложката на „Azis 2014”.

Момичето пожела на Васко да продаде 1 милион копия в България и по целия свят, и да стане първият роден изпълнител с платинен албум. Това обаче е според критерият на Асоциацията на звукозаписната индустрия в Америка. Според българските стандарти Азис отдавна се гордее със златен (15 хил.) и платинен (30 хил. продадени копия) албум.

За да полеят с Азис приключването на албума в клуба бяха дошли близките му приятели Петко и Яна Димитрови. С красивата шампионка по спортни танци бяха и колегите й Петьо, Тодор и Мони, партньори на Албена Михова, Мика Стоичкова и Сани Жекова в „Денсинг Старс”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой в Bg.

    0 0 Отговор
    М....л с ГЛАВНИ БУКВИ.
  • 2 Sevdim Baskasini Sevemem

    0 0 Отговор
    zdr kak :)
  • 3 Sevdim Baskasini Sevemem

    0 0 Отговор