24 Август, 2024 08:01 1 567 5

Виктория Бекъм пази брака си като орлица

  • виктория бекъм-
  • дейвид бекъм

Личният живот на бившия футболист бе представен в почти идилична светлина в документалната поредица по Netflix

Милионите фенове на Дейвид Бекъм очакваха с нетърпение излизането на документалната поредица за живота му по Netflix. И докато четирите епизода на Beckham проследиха в детайли възходите и паденията в кариерата му, личният му беше представен в почти идилична светлина

Безспорно обаче дългогодишният брак с Виктория Бекъм не е от най-безпроблемните, но едва ли ще научим повече за него от нов документален филм на Netflix. Този път той ще е посветен на самата Виктория, пише Lifestyle.com, цитиран от plovdiv24.bg.

50-годишната Бекъм ще е в центъра на новата поредица, която ще бъде продуцирана от продуцентската компания на съпруга ѝ Studio 99. Основният фокус в нея ще е върху създаването на собствения ѝ бранд за мода и козметика.

"Преоткриването на Виктория като творчески директор на собствения ѝ бранд" - така обобщават Netflix новината. За момента обаче не се знае кога започва работата по поредицата, колко серии ще е и как ще се казва.

Beckham излезе през октомври 2023 г. и бързо се превърна в една от най-гледаните документални поредици на стрийминг платформата, като дори получи пет номинации за Еми, припомнят Deadline.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Цъцъ

    7 1 Отговор
    Колко може да опази черешова градина у Кюстендил толко мое да опази и брака си баба ви Вики😂

    Коментиран от #5

  • 3 😈😈😈😈

    7 1 Отговор
    Че тези още ли имат фенове .
  • 4 Хахаха

    1 1 Отговор
    И най-вече пази брака си, като се напикава в гащите на светски събития! )))
  • 5 Бойко Йуда Борисов Сатаната

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Цъцъ":

    Тия са юдеи и си имат свои интереси и нямат твойте проблеми