24 Август, 2024 13:46 11 245 22

Синът на Димитър Цонев демонстрира висок стандарт на живот (СНИМКИ)

  • димитър цонев-
  • син

Той се наслаждава на яхтени круизи в Персийския залив, как кара сърф, язди коне и дори как се глези с луксозни процедури за лична грижа в едни от най-елитните спа центрове в Дубай

Димитър Цонев-младши, внук на легендарния актьор Коста Цонев и син на обичания телевизионен водещ Димитър Цонев, живее живот, изпълнен с лукс и блясък.

Младият наследник на известната фамилия не само обикаля най-луксозните курорти по света, но и го прави с размах, който оставя след себе си впечатления за приказни богатства.

Димитър, който носи името на своя баща, избягва да се задържа дълго на едно място. Той редовно посещава известни курорти в Европа и Близкия изток, но любимата му дестинация безспорно е Дубай – градът на блясъка и лукса, пише "Ретро".

Там Димитър младши се движи като истински шейх, разполагайки с всички удобства, които парите могат да осигурят. Може да бъде видян дори в скъп Rolce Royce, чиято стойност надхвърля милион долара и чийто собственик остава неясен. Този изключителен автомобил е само една от многото луксозни придобивки, с които младият мъж обича да се обгражда.

Не е тайна, че Димитър спортува редовно и поддържа отлична физическа форма. Той е наследил чара на своите дядо и баща, както и привлекателната им външност. Въпреки това, пътешествията му рядко включват романтична дамска компания. Често е сам или с приятели от мъжки пол. Това обаче не го спира да се наслаждава на живота – от луксозни дрехи и аксесоари до скъпи развлечения. На ръката му често блести Rolex, чиято стойност се оценява на около 50 хиляди лева и вероятно е подарък, но неясно от кого.

Димитър-младши не харчи парите си само за скъпи вещи и пътувания. Той инвестира в преживявания, които споделя с последователите си в социалните мрежи. В профилите му можем да видим как се наслаждава на яхтени круизи в Персийския залив, как кара сърф, язди коне и дори как се глези с луксозни процедури за лична грижа в едни от най-елитните спа центрове в Дубай.

Въпреки привилегирования начин на живот, Димитър не е обичан от светлините на прожекторите, както други членове на семейството му. За разлика от сестра си Деси Цонева, която активно присъства в медиите и дори участва в риалити предаването „ВИП Брадър“, Димитър предпочита да стои настрана от публичността. Той пази личния си живот в тайна и не позволява медиите да надничат в него.

След завършването на специалността „Международни икономически отношения“ в УНСС, Димитър-младши започва работа в голяма международна компания. Впоследствие той развива собствен бизнес, свързан с дентални продукти, който му осигурява значителни доходи. Те му позволяват да продължи да се наслаждава на луксозния си живот, включително чести пътувания до екзотични дестинации.

Димитър-младши обаче носи и тежък емоционален товар. Смъртта на баща му Димитър Цонев през 2016 година оставя дълбока рана в сърцето му. Загубата е особено болезнена, защото съвпада с рождения му ден 23 август. Оттогава Димитър не празнува, а вместо това го посвещава на паметта на баща си, когото обича и почита дълбоко.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 56 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    51 2 Отговор
    Демонстрира, точно така, това е правилната дума! Тия с парите не демонстрират, те харчат!
    Думай, Бацеее, ела у Велинград, блях и бедняка!

    Коментиран от #3

  • 2 Спецназ

    72 5 Отговор
    "Загубата на баща му е особено болезнена. Оттогава Димитър не празнува."

    НЕЕ той не празнува.

    това което прави е да харчи парите от наследството, ама някак си с бавно, тъжно... :)))
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ами,

    59 1 Отговор
    Абсолютно никакъв чар не е наследил по бащина линия.Изцяло прилича на майка си.
  • 5 Сила

    15 1 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Хи хи хи .......точно !!! От мене два плюса имаш !!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Стратия

    76 2 Отговор
    В Дубай има шейхове и с мъжки хареми, да си фаворит на такъв елитен арабин си е на далавера, успех и безгрижен живот на колегата!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Хах

    59 1 Отговор
    Демонстрира охолен живот ама само он си знае как му изкачат зъркелите като го спорят шейхове те!
  • 11 Град Козлодуй

    16 3 Отговор
    И аз бих живял така но никой не ме иска.
  • 12 Дааа,

    52 0 Отговор
    той си е гей, човека .....
    Но ми е мъчно за починалия Митко Цонев - и двете му деца не са читави. Дано не ги гледа от някъде, че лошо ще му стане на горкия ....
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Жени, деца

    37 1 Отговор
    Плешив педро
  • 15 ПЕНКО

    13 2 Отговор
    "ЮНАКЪТ " ЩЕ ПУКНЕ ОТ МЪКА ,ЧЕ ПИШЛЕТО МУ Е МОЛКО !!!!!!!!!!!!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Доди ал

    12 1 Отговор
    То е видно от снимката.Достоен българин,разнасящ славата ни по емирствата.То си му личи.Ясен ни е.Красавец.
  • 18 Луд Сердиканец

    3 3 Отговор
    Изкараха го демонстрант момчето.. Да е жив и здрав, адаш ми е. Всички адаши сме пичове, с малки изключения.
  • 19 ТРИ ПОКОЛЕНИЯ КЪТАТ И ПЕСТЯТ

    7 0 Отговор
    Четвъртото ИЗДУХВА ВСИИИИЧКО. ТАКА Е ПРИ БУГАТИТЕ...
  • 20 Луд

    10 1 Отговор
    Доста добре си жиеве жиголото на шейхове. Ама и то си е работа, лошо няма.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Цанов

    0 0 Отговор
    джендъре