25 Август, 2024 08:45 17 271 13

Подробности за новия сезон на "Биг Брадър" - кои ще са водещите и участниците

  • биг брадър

„Ще е нещо като „Игри на волята“, но в доста по-мек вариант.", твърдят запознати

Феновете на „Биг Брадър“ тази година ще гледат едно по-различно шоу. Форматът няма да протече постарому, което вероятно се дължи на новия му продуцент в лицето на Краси Ванков. Риалити шоуто няма да пропусне житейските ситуации и интригите между участниците, но ще набляга предимно на състезателната част. „Ще е нещо като „Игри на волята“, но в доста по-мек вариант. Няма да са най-тежките изпитания както се случва в другото предаване, но ще се изискват ловкост, знания и добра памет“,разказват запознати.

Зрителите на „Биг Брадър“ са нетърпеливи да видят кои участници ще прекрачат прага на Къщата в новия телевизионен сезон. Сред коментираните теми е дали ще има популярни имена. Още когато обявиха кастингите, от продукцията бяха категорични, че риалити шоуто няма да има селекции като за „ВИП Брадър“, но пък въпреки това се коментира, че ще влязат участници с известна популярност. Такъв например е пиарът на Софи Маринова Тодореско Неделчев. В селекцията място са намерили и представители наинфлуенсърските среди. Травеститът Рашия също е сред спряганите участници в шоуто. Водещи ще бъдат Башар Рахал и Александра Богданска, носи мълвата.

През есента се очаква и пореден сезон на „Игри на волята“, който вероятно ще се излъчи веднага след края на „Брадъра“, който ще започне да се снима през септември. Снимките за „Игри на волята“ обаче вече са започнали, стана ясно тези дни от съобщение от Регионалната инспекция по околната среда и водите-Варна. На 26 юни е бил подаден сигнал за нарушения на екологичното законодателство от екипа на телевизионното предаване на територията на Община Шабла. При извършената проверка на терен обаче не е установено увреждане на пясъчни дюни, както и сеч на дървета и унищожаване на защитени видове растения и животни, съобщиха от инспекцията.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гошо

    45 3 Отговор
    Тъкмо си починеш малко лятото от телевизионната простотия и помия и хайде пак на есен отначало. Добре че вече масово има интерактивна тв, че да прескачаш такива предавания.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 (Ре)публика България

    22 3 Отговор
    Кога ще има Полит Брадър?Оцелелият накрая ще прави правителство.Ако е за гонене на депутати гаранция целия народ ще се включи да гласува и ще съберете от СМС-и повече от данъци.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Свободен

    35 3 Отговор
    Много е важно хората да са прости!
    Ако поумнеят, държавата ще се тресе!
    Хвала на такива предавания, че се грижат всичко да е спокойно!
  • 6 това предаване нестава

    28 1 Отговор
    дебил брадър
  • 7 Тв критик

    23 2 Отговор
    Шоу за хора без интереси . Това е помия става само за безмозъчни.
  • 8 Рук

    3 1 Отговор
    Ще има ли бял фетиш
  • 9 Перо

    14 1 Отговор
    Как може този кич да продължава? Къде е СЕМ?
  • 10 Защо

    2 4 Отговор
    Бе хора,такива коментари?Аз например много им се кефя особенно когато има известни личности,виждаш ги какво представляват.

    Коментиран от #11

  • 11 Мария

    5 0 Отговор

    До коментар #10 от "Защо":

    Да, много е вярно, че разбираш какво представляват някои " известни" персони като Аня Пенчева и дъщеря й...макари, ама без конци
  • 12 абе,

    5 0 Отговор
    Краси Ванков,явно много си огладнял но тази вкистата стара манджа "Биг Брадър" си я яж сам,не я натрапвай на българския зрител.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.