27 Август, 2024 09:14 4 793 6

Изхвърлиха Теа от „Ергенът“ от друго култово риалити заради скандална изцепка

  • теа-
  • ергенът-
  • диви и красиви-
  • изцепка

Блондинката си позволи да изрита половинката си в къщата на любовта – Симеон, между краката, наложи се лекарска намеса

Скандална изцепка изхвърли колоритната Теа, нашумяла покрай предаването „Ергенът“ по bTV, от друго култово риалити.

Красивата блондинка е част от формата „Диви и красиви“, който от няколко седмици радва YouTube потребителите. Продуцент на шоуто е Неделчо Богданов – автор на „Българ“ и участник в „Игри на волята“.

Идеята на формата е участниците да намерят перфектната половинка и да полетят на крилете на любовта, а накрая ще бъдат изправени пред избор – дали да вземат тлъста парична награда за себе си или официално да се обявят като двойка с избраника си и да заминат на околосветско пътешествие.

Една от участничките обаче вече е позната на зрителите заради друг неин опит да намери любовта. Става въпрос за Теа, която участва в третия сезон на „Ергенът“, където обаче не се пребори за място в сърцето на Алек.

Блондинката, която представя себе си като диджей и модел, сътвори едни от най-големите скандали в гръцкото имение и бе повод за сълзите на няколко девойки. Сега обаче сюжетът сякаш се повтаря, а зрители и участници се хванаха за главите.

Теа сътвори такъв гаф, че продукцията реши незабавно да я изхвърли от формата, унижавайки я публично и излъчвайки нецензурни кадри.

Девойката, станала известна с необузданите си емоции, ги прояви отново, като си позволи да изрита половинката си в къщата на любовта – Симеон, между краката. Наложи се лекарска намеса, поставянето на инжекции, а след месец младежът трябва да отиде на повторен преглед, за да се види дали щетите не са по-големи и дали ще може да има деца.

Това обаче се оказва, че не е първият път, в който Теа посяга на участник. Уви, продукцията реши да се самосезира чак след намесата на лекар.

В епизода бяха показани кадри, в които се вижда как Теа налага друг участник с колан, а преди това зрителите са ставали свидетели как блондинката удря шамари на Симеон и Коцето – вторият бе първоначалния мач на огнената блондинка, пише show.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Културтрегер

    19 1 Отговор
    Възрастна недообработена лека жена , която със сценичните си изяви се надява да получи нахлуване...... на някой почитател в гримьорната !
  • 2 Д-р Менгеме

    14 0 Отговор
    Ккурва
  • 3 баста,

    20 0 Отговор
    Тази е социопат и не трябва да има изяви никъде.
  • 4 Бльона

    15 0 Отговор
    Нали това е новата реалност!
    Нали на това ни учат нашите задокеански "партньори" - скандалът продава!
    И на нас , като едни балкански субекти, малко ни трябваше , и айдааа юруш на простотиите.
    Да попитаме Неделчо, какво общо има тази персона, с неговата идея за "да намерят перфектната половинка и да полетят на крилете на любовта" ?
    Но като знаем неговите възможности - все пак , той се представи много добре , в ролята си на интригант на Републиката!

    Коментиран от #5

  • 5 ами,

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бльона":

    Те и останалите персони там не са за да "да намерят перфектната половинка и да полетят на крилете на любовта" а само за жалка известност.Ина-майката с две пошли песньовки,Симона безработната обикаляща риалити в търсене на спонсор,Йоан-напомпан глуповат нарцис,Йордан уж в ИТ сферата набутал се в пошлотия,Симеон вместо да отиде на логопед фъфли и на диалект гОлЕмия любовник.Ами другия продуцент МишеТО Неделчев,брат на бръмчалката Нора Недкова,уж завършил архитектура във Франция но и той се бута там където няма рабата пък и с претенции и самочувствие.Като сложиш за капак и недоразумениета Ивка Бейбе,и Ния-Косара от Ергенът където беше невидимка и 16 храстче,пошлотия до шия.Добре,че влогърът Верислав Туджаров се махна и дистанцира от този проект.
  • 6 Фройд

    1 0 Отговор
    Защо бе брат ? Питам кому е нужно такова предаване. Поредната машина за опростачване и тотално затъпяване на младите хора .