30 Август, 2024 12:47 1 044 12

Флорина Иванова стъпва на състезателната арена на „Колко ми даваш?“

  • флорина иванова-
  • колко ми даваш-
  • куиз шоу-
  • btv

Новото куиз шоу ще забавлява зрителите на bTV тази есен

Флорина Иванова е водещата на най-новото куиз шоу в ефира на bTV - "Колко ми даваш?". Лъчезарната журналистка, която бе част от спортната редакция на медията, се завръща на телевизионния екран в ново амплоа, което съчетава нейния професионален опит и страстта ѝ към "състезателната арена".

Динамична, интересна, забавна и изключително оспорвана на моменти, играта в "Колко ми даваш?" и нейните елементи напълно отговаря на темперамента и спортната натура на водещата. Във всеки епизод отбор от двама души ще се изправя в двубой с ... времето. Срещата между този тандем и шестима напълно непознати за тях хора, чиято възраст в по-голяма или по-малка степен е подвластна на времето, ще се състои под зоркия поглед на Флорина, която ще ръководи шоуто според правилата на играта и истинското забавление от нея. В рамките на няколко кръга отборът от двама играчи ще има на разположение определено време и 5 ключа, които ги насочват към събития, случили се през годината на раждане да непознатия. С напредването на участниците в играта, залогът става все по-голям, а вероятността за спечелването или изгубването на по-голяма парична сума, все по-реалистична, което увеличава напрежението за всички!

"С вълнение се впускам в това ново приключение за мен. Има трепет, както заради сюжета и динамиката на играта, така и заради факта, че подобен тип продукции не са нещо присъщо за мен - много е различно, спрямо всичко, което съм правила като журналист в bTV, но за щастие имам невероятен екип зад гърба си, който мисли за всеки детайл и ме подкрепя, за да се представим всички заедно на нивото, което зрителят очаква от телевизията", споделя Флорина Иванова.

"Колко ми даваш?" с водещ Флорина Иванова ще дебютира тази есен в ефира на bTV, за да предложи на зрителите ново телевизионно изживяване. Изпълненото с уникална комбинация от динамика, състезателен дух и истинско забавление куиз шоу, ще постави участници и зрители в предизвикателни и забавни ситуации, в които те ще трябва да демонстрират критично и аналогично мислене, интуиция и да взимат смели решения на база широки познания в различни области.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ако е лепо джвакан?

    5 0 Отговор
    Ако е лепо джвакан дваесе динара давам!
  • 2 Чичо Ву от село Рандеву

    3 0 Отговор
    100лв. за час
  • 3 Давам ти 32 години

    2 0 Отговор
    Айде, от мене 27. Ама си Дева.
  • 4 Да не

    3 0 Отговор
    е Цвета , а Флорина ?!
  • 5 бушприт

    7 1 Отговор
    Около 19 см. ти давам Флоринке,само да поискаш!
  • 6 гожвя

    5 1 Отговор
    Това, нафталина, било голяма работа. Все измъкват жив, някой от него.
  • 7 Тв критик

    7 0 Отговор
    Това като гледам ще е поредно шоу което ще без смисъл . Хляб и зрелища .
  • 8 Гост666

    4 0 Отговор
    Вместо да купуват образователни и интересни формат те взели някакво шоу да весели домакини и пенсионери . Това ми се вижда тъпо шоу.
  • 9 ......па

    5 0 Отговор
    Босфор тв.=кабеларка,сапунени турски сериали и игрички за затъпяване.Посестримата и Нова тв. също.
  • 10 Така Така

    6 0 Отговор
    Ма има ли още гледащи телевизия!? Та това е най глупавото губене на време
  • 11 Давам ти 300 лева

    0 0 Отговор
    на час!
  • 12 Красимир

    0 0 Отговор
    Поредната тъпотия,като предаването по Нова с Геро,което хубаво,че го спряха..