2 Септември, 2024 14:58 1 899 27

Ники Кънчев загатна за голяма промяна в "Стани богат" малко преди старта

  • стани богат-
  • ники кънчев-
  • старт-
  • шоу-
  • промяна

Новият сезон на шоуто за знания започва след броени часове

Новият сезон на любимото на хиляди зрители шоу за знание "Стани богат" стартира днес, на 2 септември в ефира на bTV, а водещият Ники Кънчев вече подгря зрителите с любопитни промени в новия сезон на любимата игра.

"Стани богат" ще се излъчва всяка делнична вечер от 18:00 ч., а в него ще се изявяват най-знаещите, умни, уверени и смели участници готови да предизвикат себе си в играта.

"Готови сме с много емоции за новия сезон, имаме много нови въпроси! Част от нашите въпроси влизат и в световните формати, с което се гордеем", сподели в аванс легендата Ники Кънчев пред bTV. И добави: "Нашата база данни се увеличава всеки път. Предаването стои много високо в класациите, защото е единственото лицензирано, което се излъчва 5 пъти в седмицата".

"В предишния сезон имахме 134 участника, най-младият беше на 18 години, а най-възрастният - на 87. Сега ще има и още любопитни участници. Това предаване възпитава младите и това е прекрасно. Все повече млади хора проявяват интерес да се запишат за участие.

Предстои сериозна промяна, която ще даде повече възможност за тактически действия в предаването и анализи. И, дай Боже да се появи големият победител, който ще стъпи на върха и ще пребори голямата игра", открехна още малко от новия сезон емблематичният тв водещ.

Предаването е сложно - набор от знания и човешки характеристики. А профилът на победителя е на човек - журналист, учен, на средна възраст, който е пътувал, учил, видял, анализирал, сподели още Ники Кънчев, който не пропусна да отправи апел и за повишаване на образованието в България.

"Аз не съм нито най-умният, нито най-знаещият човек в България. Не знам отговорите на половината въпроси в "Стани богат". Естествено, голямата ми мечта е участниците да побеждават. Асансьорът на предаването да върви нагоре, в тези посоки. Защото не е модерно да си глупав, да не знаеш, да се изложиш. И хората се страхуват от това нещо. И правилно!", завърши още Кънчев


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 само на половината ли?

    18 4 Отговор
    Ники, само на половината въпроси ли не знаеш отговора? Я пак си помисли
  • 2 Мнение

    17 5 Отговор
    Голямата промяна:

    Жокер 50:50 става 70:30 в полза на предаването!
    Времетраенето на жокер помощ от приятел става на 10сек!
    Жокер помощ от приятел в публиката, става помощ от първолак по телефона за 10сек!

    Втора сигурна сума се заключва временно, докато играчът не се качи на две суми нагоре, след което ако сгреши се връща на 1/2 от първа сигурна сума!

    Тези и други подобни промени очакват предаването "стани за смях", понеже Бойко ТВ нямат гледаемост и кинти! А грантовете от посолството намаляха, понеже се очаква Тръмп на власт, следователно въпросната телевизия е пред фалит, което значи, че състезателите от конкретното предаване НЕ трябва да печелят повече от 200-300 лв, НО не и преди Кънчо да ги поизложи с глуповатите си шеги!

    Коментиран от #4, #14

  • 3 честен ционист

    8 1 Отговор
    Ще връщат трите 0 в паричните награди ли?
  • 4 честен ционист

    6 11 Отговор

    До коментар #2 от "Мнение":

    Помощ от приятел и без това 100% го ползват да ровят в Гугъл и търсят отговора. 10 сек време за мислене е напълно достатъчно, за това дали го знаеш, или не отговора.

    Коментиран от #6

  • 5 Усмихнат

    22 3 Отговор
    Заглавието на това предаване е смешно! "Стани богат"????!!!! Как можеш да станеш богат като 90% от учасниците с голям късмет си отиват с най много до две три хиляди лева? Другите са изключение! А за сто хиляди никой не може и да си мечтае! Който е спонсор е голяма циция и въпросите са му са отврат!
  • 6 Мнение

    16 3 Отговор

    До коментар #4 от "честен ционист":

    В моя коментар се опитах да дам своето мнение с огромна доза ирония, поради премахването на жокер "помощ от публиката" и замяната му с "помощ от приятел в публиката"!

    След като според Вас за "обади се на приятел" 10 секунди са достатъчни (да не се ползвал гугъл), то за какво изобщо са ти жокери?!
    За какво изобщо се дава време за размисъл преди маркиране на отговорите???
    Направо да пуснат 10сек хронометър и играчът да дава отговор!
    А новите играчи да са на конвейер и който не знае, директно слагат следващия?!

    А знаете ли, че оригиналното предаване се казва "Кой иска да бъде милионер"???
    Бойко тв задават въпроси с трудност от рода, с какъв цвят лак е била кралицата на Англия при коронясването й???!!!
    На голяма част от въпросите за 1500-2000лв, НЯМА как нормален човек в ежедневието си да ги знае (освен по някаква случайност)!
    И понеже "помощ от публиката" бе доста усложлив жокер, с помощта на който играчите измъкваха малко повечко кинти от Балон ТВ, затова последните го промениха?!

    Така интересно предаване НЕ се прави!

    Коментиран от #11, #15, #24

  • 7 Опа

    20 1 Отговор
    В цял свят печалбата е милион, при нас е 100К от 2000-ната година. Палячовци.

    Коментиран от #9, #10

  • 8 Как'Сийка

    16 3 Отговор
    Жалко, че промяната е в условията на играта,а не на самия водещ...
  • 9 Мнение

    14 2 Отговор

    До коментар #7 от "Опа":

    Които реално НЕ са печелени!
    Дори този който уж веднъж ги спечели, го уличиха в измама и не му ги изплатиха!
  • 10 честен ционист

    2 4 Отговор

    До коментар #7 от "Опа":

    И при вас може да станат паричните награди в млн и млрд, обаче няма да ви се понрави.
  • 11 честен ционист

    6 6 Отговор

    До коментар #6 от "Мнение":

    Ако искате интересно предаване, си посне някой запис на "Минута е много". В това "Стани богат" всички участници са предварително селектирани, въпросите отдавна ясни, дори и отговорите са им разказали предварително, кой да усмеят, кой да величаят и какви социални процеси да програмират у мозъка на Ганчо за времетраенето на предаването. В повечето случаи всеки може да стане участник, дори и да си направи реклама. Само трябва да си плати за ефирно времем и среща с червенобрежкия еродит.

    Коментиран от #13

  • 12 оценка

    10 2 Отговор
    Ники,трябва да върнете Помощ от публиката в предаването. Защото Помощ от приятел видно не работи,а ощетява играещите състезатели.
  • 13 Мнение

    9 2 Отговор

    До коментар #11 от "честен ционист":

    Съгласен съм за "Минута е много", че бе стойностно предаване, НО сега по БНТ има само "Кошлуков е малко" (на власт)!

    Докато не дойде предаване от рода: "Народът масово гласува", или "България на българите, грантаджиите вън", а защо не и "Уличаване на престъпления по високите етажи", предавания като "Минута е много" ще бъдат просто хубав спомен!

    Коментиран от #17

  • 14 БСТВ....ние поне фалирахме

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Мнение":

    Че бяхме масово за посмешище.
  • 15 Ние в БСТВ

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Мнение":

    И това не можахме да направим....
  • 16 666

    9 4 Отговор
    Най голямата промяна ще бъде ако пенсионират московския възпитаник Кънчев. Искаме нови свежи лица на екрана. Стига с тия изхабени пенсии.
  • 17 БСТВ......

    3 1 Отговор

    До коментар #13 от "Мнение":

    Три години е много......толкова изтрая телевизията на другарите.....
  • 18 1111

    4 1 Отговор
    Тука, наште тарикати искат с трици маймуни да ловят. Много малко са въпросите от науката, както и тези за логическо мислене и стигане до отговора. В предните сезони имаше такива интересни въпроси, сега са само пълни глупости. Сега пускат Сульо и Пульо да играят, които са напълно завършени обли тъпанари.
  • 19 Роза

    1 4 Отговор
    Гледам "Стани богат" единствено защото дава нови знания.То е единственото шоу по ТВ,което гледам,независимо кой го води.Записвам си някои въпроси ,които лично мен ме интересуват, и после търся за тях допълнителна информация в нета.Не ме интересува много кой колко пари печели.Е,не мога да не забележа,че някои хора осезателно се издънват на елементарни въпроси от историята,политиката и литературата,което говори за ниска обща култура.Хубаво е човек да е любознателен,и ,без да се хваля,се старая да спазвам това цял живот!
  • 20 фАНТОМасс

    4 0 Отговор
    Добре е всички , които искат да управляват , да минат през стола на Стани богат и хората да могат да ги наблюдават ! Доста сеир и изтрезняващи неща бихме видели !
  • 21 Майк Алън Патън

    5 2 Отговор
    Защо наградата е 100 000 лв САМО !
    В другите държави е много , много повече. В България живеят второкласни хора ли ?

    Коментиран от #25

  • 22 мухата ЦЕЦЕ

    4 3 Отговор
    В началото на шоуто , с наградата от 100 000 лв , можеше да се купи голям 3-стаен монолитен апартамент в центъра на Пловдив. А сега с тях може да купиш панелно 1-стайно жилище в кварталите !
    Толкова за ГОЛЯМАТА награда !
    Има ли нужда от ОСЪВРЕМЕНЯВАНЕ и АКТУАЛИЗИРАНЕ ....а защо не и ИНДЕКСАЦИЯ ?
  • 23 нивото върви надолу

    3 1 Отговор
    въпросите за българи са до 500лв. има прекалено много въпроси за американци, особено за по-високите суми. трябва да знаем за господрите или какво?
  • 24 Във Великобритания

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "Мнение":

    от 2010 до 2014 г. се е използвал часовников формат (15 секунди за първите 5 въпроса, 30 за въпроси 6—10) и англичаните не са го харесвали по очевидни прилини. Силно се надявам този формат да НЕ бъде никога приеман у нас. Относно нашия вариант — единственият проблем на „Стани богат” е Ники Пънчев. Той е вреден за това предаване.
  • 25 Предаването

    2 1 Отговор

    До коментар #21 от "Майк Алън Патън":

    „Стани богат” винаги се е казвало така у нас и голямата награда винаги е била 100 000 лева.. Не разбирам защо преди години никой нямаше проблем с това, а в последно време все се оплаквате за това. За Ваше сведение ние не сме с най—ниската най—голяма награда. В Албания Косово голямата награда е била 25 000 евро и 50 000 евро, в Азербайджан — 20 000 маната, в Гана — също 50 000 ганайско седи и др., т.е. всяка държава според възможностите си.
  • 26 Габи

    4 2 Отговор
    Най-чаканата промяна от зрителите беше смяната на водещия. Самочуствието на Кънчев е без покритие, поведението му е досадно арогантно, а липсата на профисионализъм и тактика са оченадни.
  • 27 элфой

    0 0 Отговор
    Защо Кънчев не е с обувки,а ходи с маратонки,след като е облечен в костюм? Това е нелепо. Водещият на "Семейни войни"-Цецо пък е обут в кецове. Това е явна простотия!